2777
2789

اگه حق الناس بوده باید جبران کنی و حلالیت بگیری ولی اگه نه خدا توبه کاران رو دوست داره.حتما میبخشه.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

سخت نگیر می بخشه 

یاعلی 

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته ‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را میبخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳) سوره زمر تضمینی از این بالاتر مگه داریم؟؟!

اره گلم چرانبخشه

اصراربه گناه که نداری که عزیزم،پشیمون شدی توبه هم کردی،حتمامیبخشه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

درحق کسی بد نکردم فقط درحق خدا بوده😢😢😢

آخه افسردگی برا چی ؟

خودت می گی از ته دل ناراحتی پس توبه ات قبوله ،و ایشالا تکرار نکن خدا هم از همه مامانا مهربانتره ،   ناامید نباش ،ما رو هم دعا کنی مرسی

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

عزیزم الان ما خداییم؟؟؟، کی اینجا حداست که اسنجوری فتوا میدن؟؟؟؟

شما در خلوت خودت هر کاری کردی خودت میدونی و خدای خودت.فقط به کسی اسیب نرسون.انسان باش.تماااااام

آدم‌ باید خودش عاقل باشه😊
درحق کسی بد نکردم فقط درحق خدا بوده😢😢😢

خدا گفته كسي ك گناهي كرده اگر تربه كرد و ديگه اون كارو انجام نداد انگار ك هرگز اون گناه رو انجام نداده😊

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
نه. ولی شرایطش نیس حلالیت بگیریم. شاید یه شر بزرگ بشه

خب نمیخواد موضوعشو بگی که

مشهدی کربلایی زیارتی خواستی بری ، زنگ بزن بگو حلال کنید ، کلی بگو 

یه سری کار های خیر هم انجام بده از طرف اون ، تو مستحباتت شریکش کن ، براش استغفار کن ، ولی کلا سعی کن حتما به بهانه زیارت حلالیت رو بگیری ازش

کلا ممکنه دل کسیو شکسته باشیم اما خودمون ندونیم ، بهتره وقتی کار خیری میکنی یا مستحبی انجام میدی بگی خدایا هر کس که حقی به گردنم داره تو این کار خیر یا تو این عمل مستحب شریکش میکنم

رسماهیچ ارتباطی نمیشه باهاش گرفت. مگراینکه صدقه بدم

از مرجعت بپرس ، که بعد ۱۲۰ سال اون دنیا گیر نکنی خدایی نکرده

یه داستانی بود میگفت یه عالمی به سبزی فروشی بدهکار موند فرداش اورد پس بده دید فوت شده پولو انداخته تو مغازه از بین در (یا همچین چیزی) بعد تو خواب میبینه محشر شده سبزی فروشه میگه پولمو بده اونم میگه من که دادم ، اونم میگه به کی دادی ، میگه انداختم داخل مغازه ، میگه دیدی رسیده باشه دست وراث من؟ میگه نه ، میگه خب من الان پولی ندارم بهت بدم، سبزی فروشه میگه پس از عذاب من باید به تو بدن تا عذاب من کم شه ، از خواب میپره و میره پولو دست وارث اون مرد میرسونه

خلاصه اون دنیا شوخی نیست ، از مرجع تقلیدت حتما بپرس

من که بعد شنیدن این ماجرا ، فک کنم حرم امام رضا بود شنیدم ، به مغازه هیچ جوره نمیذارم بدهکار شم حتی اگه نخرم ، بعدم اگه اصرار کنن نه ببر ،باهاش شرط و شروط میکنم ، که اگه یادم رفت پس بدم یا اتفاقی برام افتاد و ... حلال کنید ، اونام خندشون میگیره از محکم کاریای من

باید خالصانه توبه کنین و گذشته رو جبران کنین. چرا نبخشه؟
خدا از خودمون بهمون مهربونتره و نزدیکتره خدا عاشق و منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم و کارای خوبمون رو بیشتر کنیم و از گناهامون استغفار کنین تا مشمول رحمت بینهایتش و مغفرتش قرار بگیریم!

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.