2777
2789
عنوان

جن....روح....شبح....👻👻👻👿😈👹

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 282 پست
ویلا وحشت هیچکسان محله ممنوعه۱و۲ پسران بد روهان.....روحان خانه مرگ کمپ تابستانی

همه رو خوندم😆

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتاق کاهگلی ۱و۲ رو  قبلا خوندم اولین رمانی بودک حس وحشتناکی بهم داد فضاش

رمانای استیون کینگ عالیه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
منم😂😂😂😂😂رمان ترسناکام ته کشید اگه یه قشنگ در نظر داری معرفی کن😁

یه پیج دیشب که نی نی سایت قطع شد میخوندم تو اینستا پر داستان ترسناک و عکسای ترسناک ینی تا اینجا قطع شد سریع رفتم اونور😂😂

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
اتاق کاهگلی ۱و۲ رو  قبلا خوندم اولین رمانی بودک حس وحشتناکی بهم داد فضاش رمانای استیون کینگ عا ...

بیشتر داستانهای واقعی دوست دارم تا رمان 

رفتم دانلودش کردم 😅

خانه ی ترس یاد اون خونه شیروونی بزرگه تو شمال هست میفتم چنتا دانشجو میرن توش یکیش میمیره یکیشم دیوانه میشه نصف شب همشون فرار میکنن از ترس

تو عالم انس هم هستن😊و در کنارموک زندگی میکنن بعضیا در ظاهر شبیه ادما و قدرت جنی دارن

نمیدونم ولی یه استاد علوم غریبه میگف اگه جن و انسان نزدیکی کنن بچشون جن میشه انسان نمیشه اتفاقا یه تجربه اینجوری تو فامیل دورمون داشتیم😐

اویل ایول😂😂😂😂

@تپش  

اون جنگیری پسر جوون رو دیدین یا جنگیری اون دختر اذربایجانی یا انه لیزو؟؟؟

فیلم انابلو چطور؟؟؟

خیلی ترسناکن مخصوصا صدای جنشون😥😥😥😣😣

😂😂😂😂من خود جنو دیدم نترسیدم این فیلما کا چیزی نی

من تنها که بودم به شکل کوتوله های بیس سی سانتی یا دود سیاه که مثل ابر هست و رد میشه یا اسممو صدا میزدن میدیدم یبارم وقتی اومد پیشم باد سرد خورد رو دستم نه کولر روشن بود نه درو پنجره