2777
2789
عنوان

این ماه چ تصمیمایی دارید ک میخواین عمل کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
انشالله هردومون🤲🤲🤲

ان شاءالله جمیع آرزومندا

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واسه این هدف کاری هم کردی؟؟ منم همین هدف رو داشتم ولی ترسیدم سرخود دارو بخورم

دارو گیاهی مصرف میکنم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

من سرخود دارو خوردم روز 16ام..میگم خداکنخ باردار شم معجزه زندگیم شه...دعاکنین نفر ی دونه صلوات بفرستید برا حاحتم

تیکر بارداری رو امروز مورخ 23تیر 98میزنم.. ب امید بارداری.....صلوات بفرست برام عزیزم نتیجه بگیرم...طبیعی و معجزه واررررر
من سرخود دارو خوردم روز 16ام..میگم خداکنخ باردار شم معجزه زندگیم شه...دعاکنین نفر ی دونه صلوات بفرست ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
دارو گیاهی مصرف میکنم

چند وقته میشه به منم معرفی کنی😔

من الان ماه سوم اقدامم

دوماه اول سرخود دارو خوردم قرصهای تحریک تخمدان 😞بارداری انفاق نیوفتاد بیخیال شدم در واقع ترسیدم ادامه بدم

ولی شدیدا دوقلو دوست دارم،هیچ مشکلی هم ندارم ارث دوقلویی هم دارم

استاتر یه سری نمونه سوال آیین نامه دارم خوبه واسه مرور شب امتحان بفرستم واست؟

ممنون میشم

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
چند وقته میشه به منم معرفی کنی😔 من الان ماه سوم اقدامم دوماه اول سرخود دارو خوردم قرصهای تحریک تخ ...

پودربرگ سنجد.باه زنان.قرص ویتاگنوس.بادکش تخمدان

باه زنان و بادکش تخمدان چیه؟عطاریها دارن؟ قرص ویتاگنوس رو از داروخونه بگیرم؟

باه زنان رو از آیت الله تبریزیان گرفتم.

بادکش رو بزن تو نت مطالعه کن.

ویتاگنوس هم ازداروخونه گرفتم.دعا یادت نره

مرسی عزیزم ایشالا به هر چی میخوای برسی🙏

ممنون گلم