2777
2789
به بچه اسیب زده اونوقت شما مث س ی ب زمینی نگاش کردی برو ازش ب جرم کودک ازاری شکایت کن انشاالله دستش ...

بخداازهمون نوزادیش بامن بحثش میشد بچه رو میبردهوا میگفت پرتش میکنم زمین سه سال وخورده ایه لالمونی گرفتم به خاطربچم.

زندگی قانون لیاقتها وباورهاست پس باورکن که تولایق بهترینهایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای باورم نمیشه چرا یه پدر با بچه اینطور رفتار کنه وقتی با جیگرگوشش این کارو میکنه با شما چیکار میکن ...

منم سیاه وکبود میکنه.اون شب که دخترموزد تاصبح گریه کردم باصدای بلند رفتم خودمو ازپشت بوم پرت کنم پایین شوهرم نزاشت نمیدونستم شکسته من ناراحت تین بودم چرا بچمو زده

قربون خدابرم نمیدونم چرا همچین ادمارو نمیکشه راحت شن خونوادش چرا جدا نمیشی دختر

هیچ امیدی ندارم خانوادم منو نمیپذیرن

متاسفانه همسر شما اصلا صلاحیت پدر بودن رو نداره.کاش تا دیر نشده فکر چاره کنی ن به خاطر خودت به خاطر ...

خانوادم منو نمیپذیرن.خانواده شوهرمم بچه رونمیدن بهم

عکسشو الان میخای چیکار الان؟واقعا درکتون نمیکنمم😑😑😑

همین جوری میخاستم ببینمش چیزی شده مکه

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
متاسفانه همسر شما اصلا صلاحیت پدر بودن رو نداره.کاش تا دیر نشده فکر چاره کنی ن به خاطر خودت به خاطر ...

خانوادم نمیزا ن برگردم.خانواده شوهرمم بچه رونمیدن بهم.میخوام فردا ببرمش پزشک قانونی.عکسشم دارم جاشم کاملا ورم کرده بنظرتون ارزشی داره حداقل بترسونمش دیگه نکنه

حداقل ببین دردش چیه روانیه؟کاش میتونستی بری یه گوشه ای تنهایی بچه تو بزرگ کنی.

نمیتونم خانوادم احازه نمیدن تحت هیچ شرایطی

نمیتونم خانوادم احازه نمیدن تحت هیچ شرایطی

نمیدونم شاید من آرمانی فک میکنم .جای تو نیستم ولی تو الان عاقل و بالغ شدی ازدواج کردی پس میتونی خودت برای زندگیت آینده فرزندت تصمیم بگیری.من خودم چون کودکی خوبی نداشتم شدیدا اعصابم ب هم میریزه این جور چیزا رو میشنوم.حواست ب چه ات باشه