2789
من الان بچه دارم دخترم یسالشه چندسال قرص مصرف کردم...البته ببخشیدکه پاسختونودادم شماکس دیگه ای رومنش ...

این چ حرفیه عزیزم

خیلی لطف کردی

خوشحال شدم

خداخفظ کنه دخترت رو

چقدبعدازقطع قرص واقدام باردارشدی؟

خداپسرت رو حفظ کنه.شادم کردی من یک ماه اقدام کردم نشد. بعدش باشوهرم دعوای حسابی راه انداختم ک مقصر ...

بابا اینا همه حرفع 

مامان من بعد ۱۰ سال قرص خوردن که فکر میکرد دیگه حامله نمیشه خواهرم رو حامله شد اونم تو ۴۱ سالگی

خخخخخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تادوماه قرص ممکنه اثربذاره من خودم بعدقطع قرص ماه اول پریود شدم ماه بعدی دیگه پریود نشدم وفهمی ...

ی سوال

من الان روز ۵عادتم.فردا پاک میشم.دیشب ی دونه وپریشبم ی دونه یعنی کلا دوتا ال دی خوردم.ولی پشیمون شدم.نمیخوام بخورم دیگه.

باتوجه ب اینکه فرداپاک میشم ودوتادونه بیشترقرص نخوردم ممکنه باز تا چندروزدیگه بیو۵تم روخونریزی یا نه دوتااثرنداره.؟

چون تحربه ازال دی داری پرسیدم.ممنون میشم حواب بدی عزیزم

بابا اینا همه حرفع  مامان من بعد ۱۰ سال قرص خوردن که فکر میکرد دیگه حامله نمیشه خواهرم رو حامل ...

این دکتر لعنتی باحرفش منو بهم ریخت.چندروزه زندگیم بهم ریخته وروزگارشوهربدبختم روسیاه کردم.گناه داره😭😔

دیشب وپریشبم لج کردم باز ال دی خوردم.

دیشب یکی.پریشبم یکی.کلآ دوتا خوردم.فرداهم پاك میشم وروز آخرپری هست.

ب نظرت بازم چندروز دیگه ب خاطر اون دوتاقرص میوفتم روخونریزی؟؟؟

بابا اینا همه حرفع  مامان من بعد ۱۰ سال قرص خوردن که فکر میکرد دیگه حامله نمیشه خواهرم رو حامل ...

اتفاقامامان منم بعد ده سال قرص خواهرموحامله شد

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa