2777
2789
عنوان

به جای چت یهوده تخصص یاد بگیرید

166 بازدید | 13 پست

دوستان  گرامی  یک دوره برنامه نویسی صفر تا صد برای شما در نظر گرفتیم 

علاقمندان از تلگرا م به آیدی من پیام بدن avprogramer@

با خدا باش و پادشاهی کن ، بی خدا باش و هر چه خواهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف برنامه نویسی😓 هنوزم‌یادشون‌میوفتم دچار غش و ضعف میشم  😪

دوره دانشگاه با تدریس های بیهوده و ملال آور را فراموش کنید براحتی کلیات برنامه نویسی را همراه با تمام جزییات بهتون آموزش میدیم در این دوره ! اگر علاقه دارید میتونید شرکت کنید پرداخت جلسه به جلسه شهریه کلاس را برای کاربران نی نی سایت در نظر گرفتیم هر جلسه 10 هزار تومان ! از همان جلسات ابتدایی شاهد پیشرفت خود خواهید بود ----- 

با چ نرم افزاری؟؟ C#  

عزیزم برنامه نویسی وب را با نود پد در ابتدا بهتون آموزش میدیم و  در مرحله پیشررفته PHP STORM 

برنامه نویسی سی شارپ را با ویژوال استدیو آموزش میدیم

دوره دانشگاه با تدریس های بیهوده و ملال آور را فراموش کنید براحتی کلیات برنامه نویسی را همراه با تما ...

بعد چکار کنیم مدرکشو😫

اگه بشه بانک‌مرکزی و هک کرد من شرکت میکنم 

من‌میخوام راه های اختلاس سریع و یاد بگیرم‌😭

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...
بعد چکار کنیم مدرکشو😫 اگه بشه بانک‌مرکزی و هک کرد من شرکت میکنم  من‌میخوام راه های اختلاس سر ...

شما کافیه در برنامه دیوار و آگهی های مربوط به شهر تهران کلمه برنامه نویس را سرچ کنی - اونوقت کلی آگهی میاد که همه اونها نیاز به یک برنامه نویس دارند ضمنا بصورت فریلنسر هم میتونی کار کنی و کلی پروژه قبول کنی و درآمد میلیونی و قابل توجهی داشته باشی 

از پشتیبانی ما جهت ورود به بازار کار تا یکسال بصورت رایگان بهره مند خواهید بود

من خب بلدم یکم برنامه نویسی ولی فقط سی شارپ

اوکی همین سی شارپ را تا سطح پیشرفته آموزش میدیم - علاقه به یادگیری برای حرفه ای شدن دارید

علاقع ک خیلی دارم کل برنامه نویسی یاد بگیرم😅 ولی نیاز مالی داشتم لپ تاپمو فروختم 😢😭

ان شاللله لب تاب بخرید به زودی برای خودتون