2789
نه گلم نزدم چهارم موعدم هست  تهوع زیر دلم درد میکنه دیشبم که خون صورتی همین الانم باز دیدم فقط ...

انشااللع که نینی داره جاشو محکم میکنه .خواهرشوهر من سه روز لکه یینی داشت اونم فکر کرد میخواد پری بشه

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووف خیلیییی انتظار سخته این دوماه هر روزش سخت گذشت

منو چی میگی ک 3ساله منتطرم با تمام گوشه کنایه ها .البته خب خدا بهتر میدونه زمانش کی هست.به خدا امید داشته باش .دوماه ک چیزی نیس تا یک سال طبیعیه

منو چی میگی ک 3ساله منتطرم با تمام گوشه کنایه ها .البته خب خدا بهتر میدونه زمانش کی هست.به خدا امید ...

اره گلم درکت میکنم سخته البته نه بخاطر حرف دیگران بخاطر انتظار که هر روز منتظری

کسی پرسید بگو فعلا قصدشو نداریم 

انشالا توکل به خدا 

اره گلم درکت میکنم سخته البته نه بخاطر حرف دیگران بخاطر انتظار که هر روز منتظری کسی پرسید بگو فعلا ...

ما ک میگیم قصدشو نداریم ولی خب دیگران حرف خودشونو میزنن ..بعدم انتطار خودش اذیت کننده اس .هربار دیدن بی بی منفی و پری شدن خودش برای زجر دادن بسه

ما ک میگیم قصدشو نداریم ولی خب دیگران حرف خودشونو میزنن ..بعدم انتطار خودش اذیت کننده اس .هربار دیدن ...

من نزدیک به دوساله البته شهریور میشه دوسال که عروسی کردم خودمون نمیخاستیم به شوهرم قول بعد از عید داده بودم که اردیبهشتماه عملی شد ادن فکر میکرد با همون باره اول باردار میشم خرداد ماه که گفتم پریود شدم کامل خورد تو ذوقش الانم این ماه چند باری به شوخی گفت ازت نا امید شدم

بیشتر این داره منو آزار میده 

بخاطر اینکه هیچ اطلاعاتی نداره

من نزدیک به دوساله البته شهریور میشه دوسال که عروسی کردم خودمون نمیخاستیم به شوهرم قول بعد از عید دا ...

براش توصیح بده .من شوهرمو کامل در جریان همه چی میزارم ک همیشه پشتم باشه .من اگه ناامید باشم اون امیدواری میده بهم .غصه نخور مردا تا چیزی رو بهشون نگی نمیدونن .من کسایی ک قبل من عروسی کردن بچه دار شدن من هنوز موندم .ولی شوهرم دعوام میکنه وقتی میگم دلم گرفته .میگه ناشکر نباش