2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ما یکی از اینا داریم منو میبینه خصمانه نگام میکنه تو دلشم لابد میگه عاخی الهی خدایا یه شوهرم به ای ...

منم12سال ازش بزرگترم پارسال ازدواج کردم حتما تو تمام این 3 سال تو دلش منو بدبخت و ترشیده میدونسته !

حالا ایشون متولد81هست و 4ساله که ازدواج کرده کی وقت کرده دوست پسر داشته باشه هم اصلا چیز عجیبی نیست!

دارم میگم خانواده واقعا تاثیر داره آره قبول دارم خیلی آزاد شده حتی تو کلاس خودمون سه سال پیش دختر و پسر رو باهم گرفتن 

مثه همیم پس😁 چ رشته‌ایی میخوای بری؟؟

تجربی

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
دارم میگم خانواده واقعا تاثیر داره آره قبول دارم خیلی آزاد شده حتی تو کلاس خودمون سه سال پیش دختر و ...

باریکلا به تو و خانوادت دختر گل 

تو این برهه ای که هستی هیچ  چیز رو فدای تحصیلات و هدفهات نکن حتما و حتما درست

منم12سال ازش بزرگترم پارسال ازدواج کردم حتما تو تمام این 3 سال تو د ...

جدا منو میبینه هی انداز ور اندازم میکنه

بعدم ی بار بهش به شوخی گفتم کام ان بیبی

گفت من لیدی هستم نه بیبی 😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
جدا منو میبینه هی انداز ور اندازم میکنه بعدم ی بار بهش به شوخی گفتم کام ان بیبی گفت من لیدی هستم ن ...

اخی این گناه داره چن سال دیگه میفهمه چ اشتباهی کرده 

عزیزم تا میتونی خوش باش و خوش بگذرون متاهلی خبری از تفریج نیست واسه ازدواجم هر چه دیرتر بهتر