2777
2789
عنوان

بیماری منییر

| مشاهده متن کامل بحث + 83243 بازدید | 182 پست
سلام ببخشید سرگیجه شماخوب شده منم ۲سال این بیماری دارم تقریبا ۴روز یبار میشه به منم کمک کنید

من دوساله دیگه سرگیجه ندارم ولی صدای گوشم هست و گاهی گوشام کیپ میشه.بتاسرک چندروز یکبار میخورم و امپول ب میزنم خیلی بهترم کلا سرگیجه و تهوع دیگه نداشتم بعداز مصرف ب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوساله دیگه سرگیجه ندارم ولی صدای گوشم هست و گاهی گوشام کیپ میشه.بتاسرک چندروز یکبار میخورم و امپ ...

سلام عزیز شما بیماری منییر داشتید؟ ممنون میشم پاسخ بدید. چطوری میشدید؟ احساس عدم تعادل در راه رفتن داشتید؟ انگار یه وزنه ای بهتون وصله

سلام عزیز شما بیماری منییر داشتید؟ ممنون میشم پاسخ بدید. چطوری میشدید؟ احساس عدم تعادل در راه رفتن د ...

من سرگیجه شدید با تهوع داشتم دکترا نگفتن مینیر هست یا نه ولی عدم تعادل نداشتم آزمایش تعادل هم دادم مشکلی نبود.هنوزم صدای شدید گوش دارم سمت راست وقرص بتاسرک میخورم

این دو مورد یادم رفت .خواب شب خیلی مهمه .شبا باید زود بخوابیم که من اینو زیاد رعایت نمیکنم  و ...

سلام گلم هستین

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من سرگیجه شدید با تهوع داشتم دکترا نگفتن مینیر هست یا نه ولی عدم تعادل نداشتم آزمایش تعادل هم دادم م ...

سلام شما رکتر گف گوشت سالمه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
این قرص معرکه س برا سرگیجه و بیماری حرکت من 15ساله دارمش و بدون اون سوار اتوبوس و مسافت دور نمیتونم ...

این قرص همون قرص ماشین هست برای منییر فقط تهوع و کم میکنه

اکتوسرک و سیناریزین برای منییر و وزوز گدش بیشتر استفاده میشه من شبا یدونه سیناریزین ۲۵ و اکتو سرک ۸ میخورم

اکتوسرک هر ۸ ساعت البته