2777
2789

حامی

نیکان

کوهیار

راستین

دایان 

دیاکو

آریا راد

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد سمند سورن افتادم اون مطلب چه ربطی داشت ..

ربطش اینه وقتی بخودت میگن آذری میخوای خودتو بکشی،توهین میدونیش

اما خودت ب بچه من توهین میکنی

ضمنا سورن اسم ادم بوده بعد گذاشتن رو ماشین،مث تیبا،صبا،نسیم،ساینا،مرسدس و....

کسی ک رو کلمه آذری تعصب داره معلومه ک اهل مطالعه نیس

خیلیم اسم شیک و قشنگیه. محل نده به ادمای بی فرهنگی که تو تاپیکت توهین میکنن عزیزم. منم میخوام اسم پس ...

من عاشق این اسم بودم ک انتخابش کردم

میدونستم همچین آدمایی همچین حرفی میزنن

اما قرار نیس من از علاقه م دست بکشم بخاطر بیسوادی امثال این اقا

ربطش اینه وقتی بخودت میگن آذری میخوای خودتو بکشی،توهین میدونیش اما خودت ب بچه من توهین میکنی ضمنا ...

اتفاقا باید افتخار کنه که میگن اذری 

ای خدا 

بابا فرهنگ و اصالت خود را نفروشیم 

ایشالا بچه های همه صحیح و سالم پیش خانواده هاشون خوشبخت باشن و بزرگ بشن 

من عاشق این اسم بودم ک انتخابش کردم میدونستم همچین آدمایی همچین حرفی میزنن اما قرار نیس من از علاق ...

اصلا بهش فکرم نکن. این ادما در حد خودشون فکرمیکنن. ب هیچکس اجازه ند اسم بچتو کوجیک کنه

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه