2777
2789
عنوان

سوال سیاسی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست
مبارکا باشه😁 کی میاین برا رسمی شدن بقیه حرفا😄

حالا نوبت ماست اون ورا یه پهپاد بفرستیم مکان رو بسنجیم بعد بریم مرحله بعد

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ماهام که کامنت گذاشتیم قطع میشیم؟🤔

نوشته نی نی یار حتی بحث کردن و پست گزاشتن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من تازه واردم دیدم تاپیکی در مورد این موضوع نیست گفتم پیش قدم بشم فکر نمی‌کردم ممنوع باشه

نه خیالت راحت زیاد تاپیک زدن ترکیدن

هروقت خبری هرجا شد بدون اینجا مراسم بترک بترکون رو نی نی یارا دارن انجام میدن

تا بوده همین بوده

فقط بعضی جاها اجازه میدن تاپیک بره جلو ملت فیض ببرن

قفل کن که ممکنه به سرنوشت پهباد دچار بشی 😂😂

یادم رفته چجوری قفل میشد

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

جالبه در مورد دستاوردها و موفقیت هامون ممنوعه صحبت کنیم ولی تاپیکای مادر شوهری و خواهرشوهری و تاپیکای بی محتوای دیگه مشکلی نداره

زنده باد سپاه و ارتش

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
امضاتو دوست دارم  واقعا بعضیا اینجا اینجورین😼

من یه بار اینجا همه ریختن سرم تا صبح خوابم نبرد اصلا داغون بودم بابا آخه داری به استارتر حرف میزنی طرف خودشو میندازه وسط

جالبه در مورد دستاوردها و موفقیت هامون ممنوعه صحبت کنیم ولی تاپیکای مادر شوهری و خواهرشوهری و تاپیکا ...

خدا رو شکر یکی پیدا شد حرف دلمو بزنه دم بچه های سپاه گرم 

من یه بار اینجا همه ریختن سرم تا صبح خوابم نبرد اصلا داغون بودم بابا آخه داری به استارتر حرف میزنی ط ...

دقیقا👌منم دلم پره ، باید یه امضای اینجوری درست کنم😂

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دقیقا👌منم دلم پره ، باید یه امضای اینجوری درست کنم😂

یه حرفی زدم همه دعوام کردن فقط یه کاربر بود منو لایک کرد دوست دارم برم دستشو ماچ کنم