2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لوبیا رو جدا نیم پز میکنم بعد ابشو میریزم دور

پیاز و گوشت چرخکرده تفت میدم با رب و ادویه،یه ربع اخر لوبیا اضافه میکنم،جا که افتاد

برنجم جدا ابکش میکنم بعد مخلوط میکنم دم میذارم

رمز موفقیتش در اینه که مواد یکم نمک و ابلیمو بیشتری میزنم تا با برنج ابکش که قاطی میشه کم نمک نشه

خدایا شکرت هزاربار

روغن پیاز کن و رب رو سرخ کن و لوبیا رو بریز

و اگر دوست داری هویج رنده شده یا نگینی و ادویه

بعد آب بریز و بزار ۱۰دقیقه بجوشه تا آب تبخیر بشه و لوبیا نرم بشه

لابلای برنج آبکش شده بریز و زیرو روکن با برنج ترکیب بشه

اگر گوشت هم خواستی بزنی قبل لوبیا گوشت رو تفت بده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

لوبيا سبز رو تو پياز سرخ كن .

گوشت چرخ كرده هم قل قلي يا همون كله گنجشكي كن و توي پياز سرخ كن بعد بهشون نمك و فلفل و زردچوبه و كمي دارچين و رب بزن تفت بده و بعد كمي گوجه خرد شده رو اضافه كن و كمي تفت بده . بعد خيلي كم آب بريز  ٥ دقيقه جوشيد . با برنج آبكش شده خوب نپخته لإيه به لإيه بريز بزار دم بكشه.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

پیاز داغ درست کن با گوشت چرخ شده یا تکه ای ریز، رب و نمک و فلفل و ادویه پلویی و ر

زردچوبه. بعد لوبیاها رو اضافه کن. ( من آب پز فریز میکنم موقع ریختن سرخ میکنم جدا) نصف استکان آب بریز و زعفرون با شعله کم بذار بپزه نیم ساعت. بده لابه لای برنج،زیره و دارچینم بریز اگه دوست داری. بذار دم بکشه

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
هوس کردم لوبیا پلو با ترشی

اول لوبیاتو یکم بذار بپزه بعد دوتا پیاز متوسط رو ب بزرگ سرخ کن گوشت چرخ کرده هم تفت بده باهاش رب هم تفت بده با موادت بعد لوبیاتو بریز اونم تفت بده بعد ادویه هاتو بزن زعفران و دارچین هم بزن اگر برنج هندی داری قاطی کن با ایرانی ک برنجت خیلی نرم نشه چون لوبیا پلو خاصیتش اینه نرم میشه اگر هندی قاطیش کنی قشنگ دون و خوشگل میشه میتونی مثل استانبولی بنج و با موادت دم بندازی میتونی برنج و اب کش کنی و ته دیگ سیب زمینی هم بندازی ولی راز خوشمزگیش ب زعفران و دارچین حتما بزن بعدم نوش جان

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

من پياز تفت ميدم گوشتو ريز خورد ميكنم با پياز تفت ميدم ادويه هامو ميزنم فلفل دلمه ريز ميكنم ميريزنم لوبيارم ميريزم(من از قبل بخار پز فريز ميكنم) رب ميزنم تفت ميدم اما رب زياد نميزنم بجاش زعفرون ميريزم تو موادش اماده كه شد با برنج دم ميزارم بيس ديقه اخرم چند تا چوب دارچين ميتوني بزاري وسط برنج تا خوشبو ترش كنه البته سليقه ايه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اول لوبیاتو یکم بذار بپزه بعد دوتا پیاز متوسط رو ب بزرگ سرخ کن گوشت چرخ کرده هم تفت بده باهاش رب هم ...

اره خدايي تمامه خوشمزگيش به زعفرونشو دارچينه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

ببین عزیزم اول برنجتو زنده تراز همیشه وردار دوم اینکه مواد لوبیاپلوتو خیلی ابکی درست نکن تقریباااا خشک درست کن منظورم اینه که پیازو چرخکرده ولوبیای سرخشده وربو اینارو که قاطی کردی اب کم بریز حدود نصف لیوان اخه اب زیادی برنجتو خمیر میکنه لوبیاپلو خوبه که شفته نشه قشنگ دون دربیاد بعدش من وقتی مواد لوبیا پلو رو که لابلای برنج میریزم چوب دارچین هم دوسه تا لابلای برنجم میذارم موقع کشیدن ورشون میدارم در اخر موقع سرو حتماا حتمااا کره ذوب شده رو برنجم میدم موقعیکه برنجم داغه روش میریزم پودر فلفل هم کمی به مواد لوبیا پلوم میزنم من روشم اینه همه هم لذت میبرن درضمن ته دیگشو هم نون لواش یا سیب زمینی ورقه شده ی سرخ شده میذارم که برشته بشه راستی رب مواد رو هم  خوب سرخ میکنم که قشنگ رنگش دراد وطعم بهتری به غذا بده وای دلم خواست فردا درست کنم 🙃😇

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
اول لوبیاتو یکم بذار بپزه بعد دوتا پیاز متوسط رو ب بزرگ سرخ کن گوشت چرخ کرده هم تفت بده باهاش رب هم ...

اهان یادم رفت اینم بگم موادتو ک همرو تفت دادی نصف لیوانم اب بریز بذار ی چندتا قل بزنه موادت یک دست بشه قشنگ بعد برنج اضافه کن من همیشه لوبیامو نیم پز میکنم بعد فریز میکنم ک موقع پخت راحت باشم

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪