2777
2789
عنوان

داستان دوستم دعاش کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 27 پست
گفتم باشه اون اواخر بمن گفت میخام برم یه استان دیگه کار کنم.. میره یه شهر دیگه کارگری میکنه ... &nbs ...

🤤پیر مرد 😢😢

خوشبحال اونایی که خدا انقد دوسشون داره که هیچ به آرزوهاشون نه نمیگه 🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد صیغش میشه اما خدمتکار خونشون هم میشه و کارهاشون میکنه و.. پیر مرد میگه اگر تا چند سال اوکی بودی میگیرمت و بچه دار هم میشیم.... خلاصه اما همیشه خدمتکار جلو غریبه ها ولی صیغه هم میشه

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  

و اینکه  بهش حقوق میده ... و بعد به خانوادش تماس میگیره که ازدواج کردم... خلاصه چند وقت با آرامش خونه اون آقا و خانوادش خوشه تا اینکه  میره دکتر متوجه میشه سرطان گرفته....

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  
و اینکه  بهش حقوق میده ... و بعد به خانوادش تماس میگیره که ازدواج کردم... خلاصه چند وقت با آرام ...

😯😯

خوشبحال اونایی که خدا انقد دوسشون داره که هیچ به آرزوهاشون نه نمیگه 🙁

از پارسال میفهمه سرطان داره اما چون زود متوجه میشه روند درمان رو ادامه میده و پیرمرد هم خرجشو میده .... الان حدود ۱ سال از شیمی درمانی میگذره فردا هم نوبت داره منم میرم دیدنش... پس فردا شیمی درمانی داره همه موهاش ریخته... عین پیرزنا شده بنده خدا... و همش گریه میکنه چرا سرنوشتم اینجور شده جدیدا رفتار پیرمرد هم خیلی ناراحتش میکنه... و میخاد اون خانواده ول کنه اما جایی نداره... منم کار خاصی از دستم براش برنمیاد...  مراحل آخر شیمی درمانی هست کسی هم پیدا نمیشه باهاش ازدواج کنه خانواده ای هم نداره حمایتش کنه... تازه تحصیلکرده هم هست.. 

حالا همیشه بهم واتساپ پیام میده همش ناامید و ناراحت... یا میبینم گریه...  گله از خدا میکنه هر چقدرم دلداریش میدم فایده نداره 

دوستان برای آرامش و سلامتیش و آینده ای روشن برای اون دعاش کنید همه خواهش میکنم.

کاش در حد چند روز اجازه بدی بیاد خونتون

میتونم... اما الان پیرمرد اجازه نمیده جایی بره... اما چند روز پیش من باشه! بالاخره باید جایی براش جور شه .... یا ازدواج...

لطفا خوندین در آخر یک نفر گزارش بزنه نمیخام خدایی نکرده آشنایی کسی بشناسدش...