2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم با شنیدن صداش از جا میپرم 

عزیزم خب معلومه سخته آدم انگار هنوز دنبالش میگرده ولی خوشگل خانم تو میتونی کلا یکاری کن که انگار نبوده و بچسب به زندگیت و برای خودت شادی بساز

عزیزم خب معلومه سخته آدم انگار هنوز دنبالش میگرده ولی خوشگل خانم تو میتونی کلا یکاری کن که انگار نبو ...

من هیچ وقت به بودن کنارش حتی فکر نمیکنم دیگه چون متاهلم حتی شدیدترین مشکلات رو دارم ولی بازم متعهدم 

ولی نمیتونم دلیل کارش رو بفهمم 

😢😢
چه جالب شوهرت نمیدونه؟

شوهرم خبر داره اما من نمیدونستم که دوست و فامیل هست با شوهرم بعد ازدواج فهمیدم ،شوهرم وقتی میخواسته بیاد خواستگاریم ازش در مورد من تحقیق کرده بود اونم گفته بود نرو خواستگاریش قبول نمی کنه اما من دفعه دوم قبول کردم وبعدش کلی پشیمون شدم

بعد ده سال دو ماه پیش اتفاقی تو باغ وحش ارم دیدمش.جلوی قفس میمونها نیشش تا بناگوش باز بود و با زنش جفتگیری میمونها رو نگاه میکرد مرتیکه ی حشری.منم با شوهرمو پسرم بودم.منو که دید خشکش زد

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!