2777
2789

بهار، ساغر، ریحان، سارا،نگار

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
مگه چیه اسمت؟ چرا گذشته؟

دیگه ۲۶ سال همه منو به این اسم میشناسن تو فامیلمون هم همچین کاری نکردن مطمئنم کسی قبول نمیکنه برم عوضش کنم .فریده🙈😐

خب😊 خب☺ خب🤔 خب🤨 خب😐 خب😕 خب 🙁خب 😒خب ☹😭😭د هستیم لعنتی بگو😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه خیلی مسخره است به ته هر اسمی یه نازنین میچسبونن

مسخره اینه که به اسم بقیه بخندیم یا مسخرش کنیم تا اعتماد به نفشون له بشه

برای نیت های من یک صلوات بفرست ممنونم،  حاحت روا بشی
همون دیگه . موندم چی بذارم. رو صبا دو دل هستم

اره صبا خيلي هم خوبه، يه شامي مهمونيي دعوت كن اقوام مهم رو و بهشون بگو ازين به بعد كسي به اسم صبا( مثلا) صدام نكنه جوابشو نميدم. يكي از فاميلامون سميه رو تغييرداد به سحر و همين كارو كرد

شیوا رم دوست دارم

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
بایدی در کار نیس میتونم به راحتی عوض کنم

نمی دونم شاید همسر من که ۲۳ سال با قانون سرکار داره اشتباه می کنه 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بچه ها حالا خدایی به نظرتون اسم خدیجه خوب نیست؟؟؟؟

نه،اصلا مخصوصا واسه این دوره زمونه.مثه اسم اکبر و اصغر واسه پسرا.نمیدونم چه اصراریه اسم مذهبی بذارن رو بچه هاشون که در آینده بچه رو به دردسر بندازن.

و خدایی که به شدت کافیست....
مسخره اینه که به اسم بقیه بخندیم یا مسخرش کنیم تا اعتماد به نفشون له بشه

بنظر من بجا عوض کردن اسم بهتر اینه که ب اسم شخصیت بدیم

ینی اگه خدیجه یه شخصیت کاریزماتیک خاص باشه اون اسم ذهنیت منو‌عوض میکنه در حدی که مثلا عاشق اون اسم میشم

عوض کردنش با سطح فرهنگی که از مردم میبینم ممکنه ادمو اذیت کنن

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣
دیگه ۲۶ سال همه منو به این اسم میشناسن تو فامیلمون هم همچین کاری نکردن مطمئنم کسی قبول نمیکنه برم عو ...

اسمت که قشنگه عزیزم ولی اگه دوسش نداری عوضش کن یعنی چی از من گذشته خاله من46سالشه اسمشو از سکینه به سارا تغیر داد

لطفا برام صلوات بفرست😘مرسی که گلی😍
بنظر من بجا عوض کردن اسم بهتر اینه که ب اسم شخصیت بدیم ینی اگه خدیجه یه شخصیت کاریزماتیک خاص باشه ا ...

اتفاقا من تو دانشگاه و روابط اجتماعی خیلی اذیت شدم بابت اسمم