2777
2789
عنوان

وام

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 61 پست
کسی حق نداره وام بالای 18 درصد بده . بانکهای دولتی قانونمدار ترند و برای همین شرایط وام دادنشون سخت ...

هیچ ترفندی نیس ک وام کالا و بگیرم و تبدیل ب پول کنم کالاونخرم

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یک فاکتور از فروشنده بگیرین . 80 درصد اونو وام میدن بهتون البته این کار از نظر شرعی اشکال داره .

گفت باید بری فروشگاه خودمون خرید کنی یعنی اونجا بگم بهشون ک فقط فاکتور بدن...چرا از نظر شرعی اشکال داره

گفت باید بری فروشگاه خودمون خرید کنی یعنی اونجا بگم بهشون ک فقط فاکتور بدن...چرا از نظر شرعی اشکال د ...

چون شما وام رو واسه خرید کالا دارین می گیرین .

اگر برین مصرف دیگه ای بکنین که نمیشه .

ایناها عقود اسلامی هستن .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

[QUOTE=94606577]چون شما وام رو واسه خرید کالا دارین می گیرین . اگر برین مصرف دیگه ای بکنین که نمیشه . ایناها عقود ...[/QUO

ب نظر شما من چاره دیگه ایی دارم وسایلمو بریزن تو کوچه خوبه...ان مجبور نبودم ک هیچوقت دنبال وام از بانکهای اسلامی شما نبودم ک پول سودش رو معلوم نیس با چ درصدی حساب میکنن

یک فاکتور از فروشنده بگیرین . 80 درصد اونو وام میدن بهتون البته این کار از نظر شرعی اشکال داره .

والا تا جایی ک من میدونم وام های بانکی همشون مشکل دارن حتی همون دودرصدش 

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید