2777
2789
عنوان

اخلاقش مث سگ هار میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 113 پست
چه دل بزرگی داری  من از مادرم متنفرم  فک نکنم حتی از مرگش ناراحت شم .خدا منو ببخشه  ...

نمیدونم🤷🏻‍♀️از بچگی همین بود یبار 7سالم بود قاشقو داغ کرد رو گاز گذاشت کف پامو سوزوند از زانوهام تا مچ پام سوزوند داغ کرد کف پامو پوست برداشتن از با سنم پیوند زدن به کف پام خیلی اذیتم کرد

نمیدونم چرا اینجوری هرکاری باهام میکنه باز میرم سمتش🤷🏻‍♀️

بچم هنوز بدنیا نیومده نفرینش میکنه الهی بچت ابروتو ببره الهی هرکاری باهام کردی سرت بیاره ولی من خداروشکر میکنم بچم مثه خودم باشه هرکاریش کنم بام قهر نکنه😁🤭

ببخشید واقعا ک میگم ولی خاک بر سرت با این حرف زدنت حیفه شیر مادرت

یه چیزی بگم‌؟ 

شاید ایشون خیلی بی ادب باشه

اماااااا

خداشاهده مادربزرگ من از طرف مادری، از وقتی ک یکی از خاله هام بدنیا اومد،گفت این بچه من نیس، الان بعد 35سال،خالم اجازه نداره تو خونه دست ب چیزی بزنه چون مامان بزرگم اونوقت به اون چیز نه دست میزنه نه میخوره و...، وقتی اول با خالم دست بدم، بمن دست نمیده چون خورده به دست خالم، جلو همه به خالم فوش های رکیک میده... 

میخواستم بگم ک به مادر خودت نگاه نکن! 

مادر هست ک خدا فقط باید فردای قیامت به دادش برسه، من حال این خانوم رو درک میکنم! 

مثال بعدی مادر پدرم! ک اول ازدواجشون از خونه کردشون بیرون! از پسر بی پولش پول سودی گرفت و الان جا نماز اب میکشه! 

هیچوقت دیگرانو قضاوت نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک برسرچنین فرزندی ک ب مادرش میگه خاک برسر و..واقعا خجالت داره

یه چیزی بگم‌؟ 

شاید ایشون خیلی بی ادب باشه

اماااااا

خداشاهده مادربزرگ من از طرف مادری، از وقتی ک یکی از خاله هام بدنیا اومد،گفت این بچه من نیس، الان بعد 35سال،خالم اجازه نداره تو خونه دست ب چیزی بزنه چون مامان بزرگم اونوقت به اون چیز نه دست میزنه نه میخوره و...، وقتی اول با خالم دست بدم، بمن دست نمیده چون خورده به دست خالم، جلو همه به خالم فوش های رکیک میده... 

میخواستم بگم ک به مادر خودت نگاه نکن! 

مادر هست ک خدا فقط باید فردای قیامت به دادش برسه، من حال این خانوم رو درک میکنم! 

مثال بعدی مادر پدرم! ک اول ازدواجشون از خونه کردشون بیرون! از پسر بی پولش پول سودی گرفت و الان جا نماز اب میکشه! 

هیچوقت دیگرانو قضاوت نکنید

بخدا خیلی داغونم ازش.وقتی مادرشوهرمو میبینم چطور باشوهرم رفتار میکنه دلم میگیره.

اون از حرص تو اینجوری میکنه منم مادرشوهرم زنگ میزنه ای قربون صدقه پسرش میره ها. من اصلا برام مهم نیست همین که پدر و مادر بداخلاق من نفس میکشن برام کلیه 

الهی صدسال زنده بمونن بزنن تو سر من مرگمو ببینن ولی دردشونو نبینم

قلبم تیر میکشه اگ حتی تو دلم بخوام یچیزی به مامانم بگم نمیتونم نمیدونم اصلا چرا

یه چیزی بگم‌؟  شاید ایشون خیلی بی ادب باشه اماااااا خداشاهده مادربزرگ من از طرف مادری، از وق ...

میدونم بدتراز ایناهم دیدم مادرارو.امادلیل نمیشه که دیگه بی احترامی کنه هرچی باشه نه ماه برادنیااومدنش بزرگ شدنش زحمت کشیده

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
یه چیزی بگم‌؟  شاید ایشون خیلی بی ادب باشه اماااااا خداشاهده مادربزرگ من از طرف مادری، از وق ...

چرا اینجوریه؟ چه عجیب

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
نمیدونم🤷🏻‍♀️از بچگی همین بود یبار 7سالم بود قاشقو داغ کرد رو گاز گذاشت کف پامو سوزوند از زانوهام ت ...

وای تو قلبی از طلا داری😍😍😍😍😍

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
بخدا خیلی داغونم ازش.وقتی مادرشوهرمو میبینم چطور باشوهرم رفتار میکنه دلم میگیره.

وای حرف دل منو زدی 

من مادر شوهرم رو دیدم تازه فهمیدم مادر یعنی چی

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
میدونم بدتراز ایناهم دیدم مادرارو.امادلیل نمیشه که دیگه بی احترامی کنه هرچی باشه نه ماه برادنیااومدن ...

عزیزم هرکی یکیو نه ماه حمل کنه باید هرکار میخواد بکنه؟ 

ایا این بچه به اختیار خودش اومده دنیا؟ 

ببخشیدا ولی اونا فقط بفکر عشق و حالشون بودن، قرار نیس هرکس ک 9 ماه اونم ب اختیار خودش بچه اورده عین چی باش رفتار کنه! 

من خودم ب شخصه ترجیح میدادم تو این دنیای پر از کثافتی ک مادر ب بچه خودشم رحم نمیکنه نباشم! 

وای تو قلبی از طلا داری😍😍😍😍😍

چند سالته!؟ 

بحث قلب طلا نیست که آخه 9ماه زحمتمو کشیده بخدا خیلی سخته حاظرم همین الان بیاد بزنه منو اگه اینجوری میتونم جبران کنم محبتشو 

نمیدونم مادرشدی یانه ولی خب خیلی سخته آخه 

تمااااام زحمتای نه ماهش به کنار

یه شب که مریض شدم از خوابش زده بالا سرم پرستاری کرده😔

تمام کتکاش و ازار و اذیتاش ارزونی یه شب از خواب زدنش

مامانم 19سالش بود منو بدنیا اورد بابام سرباز بود تنها و بی کس بزرگم کرده😔

یعنی بجون بچم بغض داره خفم میکنه خیلی خیلی ناراحتم نفسم بالا نمیاد چطور میتونیم انقد نسبت بهشون سرد باشیم هر چقدرم بد باشن😭😭😭😭😭

توروخدا با مامانت خوب باش پشیمون نشی خدای نکرده😔

چرا اینجوریه؟ چه عجیب

فقط بدونید هرکس ک از سر عشق و حال خودش بچه اورده  و 9 ماه حملش کرده اونم ب اختیار خودش وگرنه مطمئن باش چنین بچه ای با وجود چنین مادری ارزوش بوده تو این دنیای نکبت نباشه، نمیشه اسمشو گذاشت مادر 

قضاوت# _نکنیم

درکم کنید بخدا خیلی مادر بداخلاق و بدعنقی دارم.بیمارم کرده با کاراش

ایشالا زود مشکلت حل میشه خواهر برات دعا میکنم تو ومادرت بهم برگردید😔🙏🏻

ایشالا خودت مادر بشی به بچت محبت کنی 🤲🏻

فقط بدونید هرکس ک از سر عشق و حال خودش بچه اورده  و 9 ماه حملش کرده اونم ب اختیار خودش وگرنه مط ...

خیلی ناراحت شدم برای خالت.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن