2789
عنوان

کثیف ترین کارایی..

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 61 پست

حالمونو بد کردی🥵 یبار رفتم دستشویی تو جنگل از این صحرایی ها بود..داشتم کارمو میکردم دیدم یه چیز تکون میخوره نگاه کردم دیدم پشت سرم ماره.. بی ادبی سریع شلوار کشیدم بالا بدو در رو..حالا تا خونه برسیم خیلی سختم بود😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که شماره تلفن مینویسن وفوش همتونم دیدین

تفاهم#  

پست بالایی تو بخون

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

یه خانومی نسبتا باشخصیت توی دستشویی کنار دریا شورتشو میشست. بهش گفتم برو یه جای دیگه. اینجا برای دست و صورت شستن و وضو گرفتنه. یه جواب سربالا داد 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

مادرشوهرم سگ میاره تو خونش هرچی من می گفتم بابااا اون نجسه میگفتن نههه تو وسواس داری😐

یه دفعه دیگه هم بچه برادرشوهرم خون دماغ شد و سرش شکست با دستمال پاکش کرد بعد طی کشید روش با همون طی کل خونه رو طی کشید

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

هیچی چندش تر از دیدن ک.ا.ن...، پد و پوشک کثیف اون هم اول صبح تو خیابون نیست. 

بعد همه این ها ادعای وسواس هم دارن.

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

داریم یه لقمه نون مرگمون میکونیم

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙