2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست

منم تو این شرایطم و نگه داشتم ، ولی تا قلبش تشکیل نشده سقط کنه بهتره ، دیگه صدای قلب بشنوه سخته تصمیم گیری ، واقعا از ته قلبم آرزو میکنم خدا هیچ کس رو تو این شرایط نذاره ، آدم نه شرایط نگهداری داره نه دل  سقط کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خودشم نمیدونه چیکار کنه اخه حاملگیشم خیلی سخته همش بی حالو مریضضضض

به هر حال،هیچ مجوز شرعی برای سقط وجود نداره.

تو هر سنی هم که باشه.از روزی که نطفه تشکیل میشه سقط حرامه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم تو این شرایطم و نگه داشتم ، ولی تا قلبش تشکیل نشده سقط کنه بهتره ، دیگه صدای قلب بشنوه سخته تصمی ...

اره واقعا خیلی سخته خواهرمم همش میگه هر لحظه تصورش میکنم احساس میکنم باهام حزف میزنه میگه نگهمدار

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من
قرص یا چیزی هس که بشه تو خونه سقط کرد؟

اگر حالش بد شه خونریزیش شدید شه مجبورید ببریدش بیمارستان و اونجاس که سوال و جواب شروع میشه و اگه بفهمن عمدی بوده پدرتونو درمیارن

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت

سقط جنین همون قتل نفسه 

حرمله_نباشیم#   

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))