2777
2789

بچها جوک و خاطره سوتی خنده دار بذارین بین این همه تاپیک خیانتو گیسو گیس کشی حالو هوامون عوض شه

فان#  

به همین سوی چراغ قسم کاربر قدیمی ام😃والا بوخودا   تیکر بارداریم نیست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

*تف به این شانس ...!*😖تو اخبار میگفت :یارو داشته تو کوه قدم میزده ....،یه زمرد پیدا کرده به ارزش چند میلیون دلار ...اونوقت من دیروز داشتم تو خیابون راه میرفتم یه ۵۰۰ تومنی دیدم ... ،اومدم برش دارم خشتکم پاره شد ...تا دست گذاشتم رو خشتکم ... ، گوشیم از تو جیبم افتاد صفحه ش شکست ...اومدم گوشیمو بر دارم دیدم سه نفر دارن از خشتکم فیلم می گیرن ... با هر دردسری بود خودمو به ماشینم رسوندم ، دیدم پلیسه داره جریمه مینویسه.😢😝😂😆😆🤣🤣

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

گرمه حال ندارم😓😓

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من  ب دکترم اس دادم ک عیدفطروتبریک بگم.گفتم عیدتون قبول😃😃😃😃واای مردم ازخنده .چندروزبعداساروخوندم فهمیدم سوتی دادم خخخخخ

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

یارو میره زیارت امام رضا

میگه :یا امام رضا یه شغل میخوام

مثل خودت، بخوابم روم پول بریزن✋️😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

طرف تو پیج مشکلات جنسی گفته:

فوتبال بازی می کنم یکی از بیضه هام متورم میشه 

دختره جواب داده:

بازی رو به تخمت می گیری اینجوری میشه! جدی بازی کن😐😂😂

فامیلی همکلاسی خواهرم "میر" هستزنگ زده بود خونمون بابام‌ گوشی رو برداشت پرسید شما؟گفت میرمبابام گفت خب برو. قطع کرد 🙈😍😂😁

ب نظر خودم خنده داره

ی بار مهمون داشتم پدرشوهرم دیابتیه شربت میدادم ب مهمونا خواستم بگم میخوری بیارم؟

گفتم پدر جوووون میخوری بخورم؟

من😅😖

پدرشوهرم😳

من منحرفم اونایی ک منحرفن میدونن من چی فک کردم😶

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان عوضی😡😡😡
2790
2778
2791
2779
2792