2777
2789
نه بابااا فکر کردی توو دانشگاهای ما این چیزارو یاد میدن  پس چرا خواهر شوهر من روانشناس و بلد ن ...

کوتاهی کرده ..من خیلی موثر بوده تو زندگیم روانشناسی و تجربیات دیگران

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وااای عزیزم چه خوب منم انشاالله میخوام برا کارشناسی میخوام آموزش ابتدایی بخونم شما از چه رشته ای شرو ...

عزیزم من لیسانسم علوم تربیتی شاخه اموزش پیش دبستان و دبستان بود.

ارشدم علوم تربیتی شاخه اموزش ابتدایی.

البته من سال ۸۵ ارشد خوندم حدود ۱۳ سال پیش.

سوالی داری بپرس

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍😍😍😍😍😍شغل باکلاس  درامدت چطوره؟

الان که واقعا اوضاع ساخت و ساز خرابه، ولی من کارای پژوهشی انجام میدم بیشتر در کنارش طراحی هم میکنم خداروشکر بد نیست.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
مربی کودکم خیلی میدوستم

آره خلی خوبه من که عاشقشم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
چرا میخندی خانممممم  درامد خوبی ازش کسب‌میکنی؟؟؟  (نپرسیدم درامدت چقدره !!!نیاین بگین سو ...

اینکه گفت باکلاسه تا حالا به کلاسش فک نکرده بودم 

خودم شخصی کار میکنم توی شهرستان خوبه  و نرخ داره دیگ متراژی 

ولی توی شرکت تهران حدود ۳ تومن حقوقم 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
اره بخدا فوق لیسانس حقوق داریم چیشد اخه  حتما باید ازمون قبول شیم بعد خودمونو بکشیم دفتر بزنیم ...

وای خداااااااااولین باره ازکامنت کسی قهقهه میزنمااااااااااااا.....تاکجاشوتصورکردی لامصب اخه

خب اگ کارشناسی قبول بشی باید ب اندازه واحد لازم برا کاردانی رو پاس کنی حتما

یعنی چی 

من به احتمال زیاد میخام برم روانشناسی ازاد 

باید چیکار کنم الان؟

کسی از هزینه اش خبر داره؟

برای ظهور امام زمان صلوات
یااااا خدا تا ته جنایتو رفتی ک

اخه ما کلا توو فامیلامون پره قاضی و وکیلو دفتر دارو حقوق دانه 

اینارو میشنوم ازشون میبینم و میفهمم 

شوهرخواهرم ادم کله گنده ایه وکیله ،دانشگاه تهران بوده رتبه تک رقمی ،خیلییییم کارش خوبه 

اون که مرده به قصد کشت زده بودنش 

تهدیدش کردن و....

من دیگه‌جراتی نمیکنم بخدا بخونم که دفتر بزنم 

عزیزم من لیسانسم علوم تربیتی شاخه اموزش پیش دبستان و دبستان بود. ارشدم علوم تربیتی شاخه اموزش ابتدا ...

موفق باشی عزیز

منم میگم الان مربی کودک میخونم(پیش دبستان) برا کارشناسیمم آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد میخوام بخونم ولی بهم میگن براکنکور بخون حداقل فرهنگیان قبول بشی ولی من سختمه خیلی

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی