من کلا آدم مذهبی نیستم و اول بارداریم اعلام کردم هرکی واسه اسم بچه من خواب دید خودش بره بزاد اسم بذاره. خودم سه شب پشت سر هم خواب دیدم که پسرم رو تو خواب علی صدا کردن و از سقوط از بلندی نجات پیدا کرد انقدر خوابم عجیب بود که نتونستم بیخیالش بشم. اما تا قبل خوابم گزینه نهاییم کیان بود
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
و اينكه ارميا از القاب حضرت علي هست نه حضرت محمد به نظرم بيشتر مطالعه كنيد
ارمیا نام یکی از پیامبران قبل از پیامبر ماست نه لقب حضرت محمد صلی الله علیه و آله
اونی که لقب امیرالمومنیه ایلیاست
خداروشکر دراین زمینه اطلاعاتم خوبه
ان شاءالله بهترین انتخاب رو داشته باشین و پشیمون نشین
موفق باشین
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
عزيزم اسم يكي از پيامبران بني اسرائيل ولقب خضر نبي و حضرت علي هست يه سرچ كنيد بد نيست
منم اول گفتم نام یکی از پیامبرانه
هم دوره با حضرت عزیز و عزیر
اتغاقا سالهای قبل داستان زندگانی ایشون رو خوندم از توی کتابای معتبر
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)