mmmppm مدیر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 عنوان عمل بيني | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست سلامممم بچها يك هفتست عمل كردم شدم مثل خووووك علاوه بر پهن بودنش سوراخاي بينيم خعلي خعلي بالاستتت چكاركنم دارم ديوونه ميشم😭😭😭😭😭😭 1398/03/31 | 06:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmppm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 الان ورم داره قرارنیس که همین بمونه عزیزمن! ورم که بخوابه کلییییی تغیر میکنه!!! کوچیک ترمیشه جمع و ... ايدي تلگرامتونو بزاريد تابراتون بفرستم ببينيد چجوريه😞
mmmppm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 گچ و تامپون داشتی؟ جرتحا از ایناست ک بعدش چسب بده؟ یا نه اگه چسب بده میتونه یکم تغییر فرم ای ... اره گچ وتامپون داشتمهنوز طلق هم تو بينيم هستايناست كه چي متوجه نشدم؟!؟!
mmmppm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 عزیزم الان اصلا فیکش نیست بینیت احتمال داره بیاد پایین اگه سرش خیلی بالا باشه میشه ژل این ... نميدونمم اصلا توكارشون اين مدلي نديدم تا به حال من اوليشمدكترجهانديدست اگه بشناسيدواقعا باژل ميشه بيني افتاده كرد؟!؟!
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8782 اره گچ وتامپون داشتم هنوز طلق هم تو بينيم هست ايناست كه چي متوجه نشدم؟!؟! بعد از تامپون ، بهت نگفت چسب بزنی یا نه؟سبک بعضی دکترا کلا بدون چسبهبعضی ها چسب میدن ک حالا بستگی داره فقط شبا ، یا کلا بزنن یادم تورو فراموش..
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8782 نميدونمم اصلا توكارشون اين مدلي نديدم تا به حال من اوليشم دكترجهانديدست اگه بشناسيد واقعا باژل ميش ... عزیزم نه که حالا افتاده کرداصولا برای کجی بینی ، یکم زاویه دادن بهش ، ژل میزنناسمشون رو از پدرم شنیدم یادم تورو فراموش..
mmmppm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 بعد از تامپون ، بهت نگفت چسب بزنی یا نه؟ سبک بعضی دکترا کلا بدون چسبه بعضی ها چسب میدن ک حالا بستگ ... گفت بايد چسب بزني انقد محكم هم زد كه مردمخعلي پشيمونم😞
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8782 گفت بايد چسب بزني انقد محكم هم زد كه مردم خعلي پشيمونم😞 درست میشه ایشاللهتا ۱،۲ سال دیکه خیلیییی تغیر میکنه و قشنگ تر میشهبینیت مشکل زیادی داشت جراحی کردی؟یعنی الان حس میکنی از قبل بدتر شده یا چون اونجوری ک میخواستی نشده ناراحتی؟الان خیلی زوده واسه تصمیم گیری یادم تورو فراموش..
mmmppm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 درست میشه ایشالله تا ۱،۲ سال دیکه خیلیییی تغیر میکنه و قشنگ تر میشه بینیت مشکل زیادی داشت جراحی کر ... خداكنه درست بشه فقد ميتونم يك ماه صبركنم ببينم ميخاد چه شكل بشموايييي نسبت به قبلم اصننن انقد عوض شدم خودمو ميبينم وحشت ميكنمم😞😭خيرسرم چندوقت ديگه هم عقدمه نابود شدم با اين قبافم😞😭
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8782 خداكنه درست بشه فقد ميتونم يك ماه صبركنم ببينم ميخاد چه شكل بشم وايييي نسبت به قبلم اصننن انقد عوض ... نه بابا حالا مگ انقدر بده؟بنظر اطرافیانتم انقدر بیش از حد بد شده؟اخه دکترتم معروفه، اونم همینقدر ناراضی بود؟ یادم تورو فراموش..
mmmppm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 نه بابا حالا مگ انقدر بده؟ بنظر اطرافیانتم انقدر بیش از حد بد شده؟ اخه دکترتم معروفه، اونم همینقدر ... عه شما ميشناسيدشاره خانوادم ميگن بالاستنه راضي بود دكتر😕ايدي تلگرامتونو بزاريد بهتون نشون بدم😞
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8782 عه شما ميشناسيدش اره خانوادم ميگن بالاست نه راضي بود دكتر😕 ايدي تلگرامتونو بزاريد بهتون نشون بدم ... خودم نمیشناسمشونپدرم جرح فک و صورته ، جراحی بینی هم میکنه اسم این دکتر رو از بابام شنیده بودمالبته تو سمیناراشون از کارشون خبر ندارم اصلا یادم تورو فراموش..
mmmppm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 خودم نمیشناسمشون پدرم جرح فک و صورته ، جراحی بینی هم میکنه اسم این دکتر رو از بابام شنیده بودم ال ... عههه اقا ايديتو بزار بيني منو نشون بابات بده😭😭
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8782 عههه اقا ايديتو بزار بيني منو نشون بابات بده😭😭 عزیزم تلگرامم بالا نمیاداگه برات مقدوره همینجا بزار یا میخوای من تلگرامم اوکی شد بهت بگمچی میخوای بپرسم حالا از بابام؟ یادم تورو فراموش..
mmmppm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 239 عزیزم تلگرامم بالا نمیاد اگه برات مقدوره همینجا بزار یا میخوای من تلگرامم اوکی شد بهت بگم چی میخوا ... اينجا بلدنيستم كاركنمميخام نشون باباتون بديد بگيد اين پايين مياديانه😞
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8782 اينجا بلدنيستم كاركنم ميخام نشون باباتون بديد بگيد اين پايين مياديانه😞 اوکی عزیزم یادم تورو فراموش..