2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 78 پست
ایشالا چقدر گرون.با این پول راحت میتونید برید کانادا.ایشالا اکی بشه برادرزاده شوهر خاهرم با ۲۰۰ رفت ...

یخورده راهنمایی میکنید منم آلمان مد نظرمه اقدامات اولیش چجوریه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا از طریق یه رابط رفته واسش ویزای شینگن گرفته بود و مستقیم با هواپیما رفت جزئیاتو معمولا نمیگن واسه کسی

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
ایشالا چقدر گرون.با این پول راحت میتونید برید کانادا.ایشالا اکی بشه برادرزاده شوهر خاهرم با ۲۰۰ رفت ...

پول ما ارزش نداره  آره قبلا با 100 تومن میشد رفت ما فعلا 700 می‌بریم قصد نداریم همه چی رو بفروشیم اگه نتونستیم شاید برگردین البته هر کی رفت دیگه برنگشت

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
پول ما ارزش نداره  آره قبلا با 100 تومن میشد رفت ما فعلا 700 می‌بریم قصد نداریم همه چی رو بفروش ...

چند ماه پیش رفته.البته مستقیم از طریق سفارت برید ۱۰۰%بهتره.ولی سفارتم اینقدر طولش میده آدم پشیمون میشه از رفتن واقعا خوش به حال اونایی لاتاری برنده میشن البته من هیچوقت ثبت نام نکردم که بدونم شانس دارم یا نه

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
من خانوادم راضی شدن دارم کار میکنم یخورده پول جمع کنم امیدوارم که بشه

زبونن راضین اما حس میکنم بخاطر اینه که من الان پول تو جیبم نیس خیالشون راحته فعلا جایی نمیرم 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم   
زبونن راضین اما حس میکنم بخاطر اینه که من الان پول تو جیبم نیس خیالشون راحته فعلا جایی نمیرم 

وای وقتی به آینده فکر میکنم میبینم اینجا هیچ پیشرفتی نداره برای من بهتره سختیشو به جون خرید 

وای وقتی به آینده فکر میکنم میبینم اینجا هیچ پیشرفتی نداره برای من بهتره سختیشو به جون خرید 

اره فکر کردن به اینده اینجا برام مساوی مرگه 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم