2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 21 پست

آخه میدونی من جلو سرم خالی شده😭😭وضع روحیم داغونه ینی ...دکتر گفته یکم‌باید حوصله کنی چون زمان‌میبره ...خدا خدا میکنم پیازه موهام از بین نرفته باشه چون بلاهای بدی به سرشون آوردم تو سن نوجوانی و رشدم ...عین دیوونه ها😖😖

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
من سه ماهه اصولی پیگیر موهام شدم ...ریزشم خیلی زیاد ...میدونی من سرم بعضی وقتا اینقد گرم میشه خرما ا ...

طبعت خیلی گرمه پس 🤕تاحالا ماسکای خنک گزاشتی؟مثل سدر و مورد یکم گرمای سرتو کم کنه...عزیزم اگ اینستا داری پیج سوگتد برو ازش بپرس کمکت میکنه...اگرم دکتر طب سنتی خوووب اطرافت هس ازش بخواه چیزی بده تا گرمای بدنتو کم کنه

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبعت خیلی گرمه پس 🤕تاحالا ماسکای خنک گزاشتی؟مثل سدر و مورد یکم گرمای سرتو کم کنه...عزیزم اگ اینستا ...

والاطب سنتی خیلی گرون درمیاد ...و زمان بره من خیر سرم تا آخر امسال مراسممه...من‌میرم دکتر هر نسخش که دو ماه یه باره ۴۰۰ درمیاد 

یه مدت خیلی کم گزنه میخوردم چاییشو ...البته یکی هم‌اینکه با اینکه میرسیدم‌به موهام پیگیرش نبودم بعد چن ماهوپرپشت شده بود الان یکسره جلو آینم‌ یه تارم‌میریزهوکلی غصه میخورم

والاطب سنتی خیلی گرون درمیاد ...و زمان بره من خیر سرم تا آخر امسال مراسممه...من‌میرم دکتر هر نسخش که ...

اون نکاتی ک بالا گفتمو انجام میدی؟ماسکارو نمیگم اون نکات ریزش مو

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
بله تقریبا

همشو انجام بده هر ویتامینیم ک تو ازمایشت کم بود بخور استرسو دور کن هعی تو اینه ب خودت انرژی مثبت بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز