2777
2789
عنوان

بزرگی طحال

| مشاهده متن کامل بحث + 24347 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تالاسمی مینورم بعد سقطم سمت طحالم درد میکرد ک سونو شدم گقتن طحالت  بزرگترین سایز نرمال رو د ...

سلام عزیزم می‌دونم این تاپیک برا دوسال پیشه ولی گفتم شاید شانسی پیاممو ببینی....منم دقیقا عین شما شدم تالاسمی مینور هستم و چند روز بعد از سقط سمت چپ زیر دنده هام و پشتش و ...درد گرفت سونو دادم زده بود طحالت کمی بزرگه خیلی نگرانم ...آزمایش خون هنوز ندادم....از من دردش به بقیه جاهامم میزنم گاهی قفسه سینه و زیر گلو و چونه حتی  خواستم بدونم شما خوب شدین علت دردتون همون کمخونی بود ؟؟؟,

منم تالاسمی مینورم بعد سقطم سمت طحالم درد میکرد ک سونو شدم گقتن طحالت  بزرگترین سایز نرمال رو د ...

سلام من خواهرم ۱۲سالشه طحالش گفتن ۱۲هست خیلی حالم بده شنبه جواب ازمایشش میادخوت دادشماچی شدی اخه طحالونوشتن سرطان 

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
سلام عزیزم والا دکترا گفتن چون کمخونی مینور هستی بخاطر اونه ....خواهر شما چی شد جواب آزمایشش؟

ازمایش خون داد گفتن کمخونی بازبهداشت ک برای بارداریم میرم گفت داخلی هم ببرینش موندیم

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
ازمایش خون داد گفتن کمخونی بازبهداشت ک برای بارداریم میرم گفت داخلی هم ببرینش موندیم

احتمال خیلی زیاد برا همون کمخونی باشع ...دکتر من می‌گفت اونا که کمخونی دارن مخصوصا مینورا طحالشون از حالت عادی بزرگتره

قربونت مامان من دکتر رفت میلوفیبروز داشت دکتر دارو داد بهش طحالش کامل نرمال شد 

لطفا عزیزم جواب منو بدیدپدرم چهل روزه تب داره بی حال و خسته و رنگ زرد . صداش در نمیاد و بی انرژی و شب ها داغ تر میشه. لطفا بگید مادر شما هم همین علایم را داشت. طحال بزرگ شده چی ممکنه باشه. چه مدت طول کشید مامان تون نرمال بشند؟

لطفا عزیزم جواب منو بدیدپدرم چهل روزه تب داره بی حال و خسته و رنگ زرد . صداش در نمیاد و بی انرژی و ش ...

سلام عزیزه دلم ...ببینید مادر من یه مدل کم خونی داشت که اول دکترا فک کردن این علائم لاغری .بی حالی .تب .کاهش وزن و بی اشتهایی مربوط به اونه که بعد ۲ سال داروی الکی خوردن تازه متوجه شدن باید نمونه برداری از مغز استخوان بشه ... که تشخیص بیکاری کمیاب میلو فیبروز یا همون خشک شدن مغز استخوان رو دادن ینی مغز استخوان قادر به خون‌سازی نیست ...

بعد یه دکتر توی کرمانشاه گفت تنها راه درمان پیوند مغز استخوان هست که شکر خدا جواب گرفت و الان یم سالو نیم هست که پیوند زده اوایل شرایطش سخت بود ولی به مرور زمان با سازگاری بدن شکر خدا خیلی خیلی بهتر شد

من عاشق نی نی ام
لطفا عزیزم جواب منو بدیدپدرم چهل روزه تب داره بی حال و خسته و رنگ زرد . صداش در نمیاد و بی انرژی و ش ...

قزبونت بشم شما حتما باید به یه پزشک حاذق در این زمینه مراجعه کنید 

امیدتون به خدا باشه قطعا درست میشه

سونوی طحال دادن ایشون ؟ اندازه چقدره؟؟

من عاشق نی نی ام
قزبونت بشم شما حتما باید به یه پزشک حاذق در این زمینه مراجعه کنید  امیدتون به خدا باشه قطعا در ...

حالم خیلی خرابه . بله طحال هفته ای یک سانت داره بزرگ میشه. هذیان گویی دارند شب ها نمی خوابند و با خودشون حرف می زنند داغی بدن نمیره بیرون. الان دو ماهه. خیلی دکتر رفتیم. الان تو پروسه تشخیصه. مادرتون هذیان گویی هم داشتند و تب قطع نشدنی؟ الان اخیرا درد پا  و کمر شدید شده