2777
2789
عنوان

بزرگی طحال

| مشاهده متن کامل بحث + 24347 بازدید | 76 پست
اصلا مشکلشون چی بوده که سونو دادن؟ازمایش دیگه ای ندادن؟

کلا یه چکاب انجام داد ... تالاسمی که داره خب به خاطر اون کم خونم هست ... ولی ضعف و بی حالیش شدید شده 

من عاشق نی نی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایشاش اوکی بوده فقط تالاسمی و کم خونی؟

اره دیگه مشکلی نداشت فقط کم خونی داره هموگلوبین ۱۰ و تالاسمی هم که داره اونم آلفا تالاسمی .... دیگه چیزی نه ولی اشتهاش کمتر شده و بی حال شده 

من عاشق نی نی ام
اره دیگه مشکلی نداشت فقط کم خونی داره هموگلوبین ۱۰ و تالاسمی هم که داره اونم آلفا تالاسمی .... دیگه ...

خب احتمالا واسه همون کم خونی و کمبود هموگلوبینشه.نگران نباش.ان شا‌ءالله مشکل خاصی ندارن

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
خب احتمالا واسه همون کم خونی و کمبود هموگلوبینشه.نگران نباش.ان شا‌ءالله مشکل خاصی ندارن

توکل به خدا ممنون از اینکه حوصله کردی .... دعاش کن 

من عاشق نی نی ام
تالاسمی مینور داره  

منم تالاسمی مینورم بعد سقطم سمت طحالم درد میکرد ک سونو شدم گقتن طحالت  بزرگترین سایز نرمال رو داره

مال من ۱۳۰ میلی متره 

دکترم گفت بخاطر کم خونیته و تو سقط خون زیادی از دست دادی و طحالت دردش بخاطر اینه

سایز طحال مادرتون چقدره؟

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

گلم من تو سقطم هموگلوبینم اومد رو ۸ بخاطر این بعد سقطم وقتی از بیمارستان مرخص شدم کم کم سمت چپ پهلوم زیر دنده هام شروع کرد ب درد کردن رفتم سونو دادم اونم دوبار جای مختلف ک تو هردو سایز طحالم ۱۳۰ میل بود دکترم گفت کم خون شدی بخاطر اینه

فیفول و اسید فولیک میخورم شکر خدا بهترم

مامان شما هم حتما کم خون شدن

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
گلم من تو سقطم هموگلوبینم اومد رو ۸ بخاطر این بعد سقطم وقتی از بیمارستان مرخص شدم کم کم سمت چپ پهلوم ...

راس میگی عزیزم .... الهی شکر ممنون حالمو خوب کردی گلم خدا بهت سلامتی و آبرو بده

من عاشق نی نی ام
منم تالاسمی مینورم بعد سقطم سمت طحالم درد میکرد ک سونو شدم گقتن طحالت  بزرگترین سایز نرمال رو د ...

نیگاش نکردم دقیق فقط دکتر رادیولوژی گفته بود بزرگه

من عاشق نی نی ام