خورش قیمه : چوب دارچین میریزم و موقع تفت دادن پیازداغ یه کمی زعفرون خیییلی تو طعمش و عطرش تاثیرگزار و بینظیر میشه ...
ماکارونی : موقع درست کردن موادش پودر اویشن میریزم ، طعمشو خوب میکنه .
دلمه ها : مثل دلمه ی برگ مو یل دلمه ی فلفل دلمه ای تو موادش یه کمی آبغوره یا سرکه در حد یکی دو قاشق خیلی خوب میشه .
قرمه سبزی : قلم بریزید خیلی لعاب و روغن بهش میده .
لوبیا پلو : پودر دارچین و پودر زنجفیل خیلی خوبش میکنه
مرغ : برای طعم خوبش و عطرش و گرفتن بوی زهم چند تا برگ بو بریزید با هویج و فلفل دلمه ای خورد شده داخل آبش و چن تا آلو بخارا بندازید توش خیییلی طعمش عالی میشه