2777
2789
جدی؟یعنی تو استخر مشکلی برات پیش نیومده؟آخه میگن ضد اب بودنشون زیاد قابل اطمینان نیست یعنی تا جایی ک ...

الان ۲ ساله دارمش هیچیش نشده، حموم، استخر و دریا باهاش رفتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین راستش من اشتراک اپل میوزیک میگیرم. خودم چیزی روی گوشی نریختم ببینم اونطوری هم میشه دسترسی داشت ...

از ۲ ضد آب شده

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ببین راستش من اشتراک اپل میوزیک میگیرم. خودم چیزی روی گوشی نریختم ببینم اونطوری هم میشه دسترسی داشت ...

ممنون عزیزم از اطلاعاتی که بهم دادی،نمیدونستم اینارو واقعا،سری ۳رو میگیرم،فک میکنم ۴گرون باشه اصلا

🧿
۳۸ مچم خیلی ظریفه ، برای همینم شک داشتم که بخرم یا نه. شوهرم گفت انقدر چشمت دنبالشه خب بخر.

دقیقااا،منم خیلی وقته چشمم دنبالشه،مچ منم خیلی ظریفه،فکر میکنم ۳۸مناسبم باشه

🧿

عزیزم یه سوال دیگه،کانکت با گوشیت،شارژ باتری گوشیت و زود به زود تموم نمیکنه؟یعنی شارژت زودتر از سابق تموم بسه؟باتری خود اپل واچ چی؟با هر ش ارژ چقدر جواب میده تو حالت عادی

🧿
عزیزم یه سوال دیگه،کانکت با گوشیت،شارژ باتری گوشیت و زود به زود تموم نمیکنه؟یعنی شارژت زودتر از سابق ...

آمم نه، روی شار‌ژ گوشی زیاد تأثیری نداره. خودشم یکی دو روز نگه میداره میانگین. الآن دیروز این وقتا شارژش کردم ۶۵ درصد داره.