2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اينچيزا ذاتي هستن ياد دادني نيستن بخواي فقط حفظ كني اداشو دربياري ميشه عشوه خركي😅

دقیقا😂😂منم نازو ادا ذاتن تو وجودم نیس

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

اگه خدا نکرده حین آشپزی دستت سوخت یا برید هی پیشش بگو آخ دستم میسوزه و این حرفا

من خودم موقع آشپزی همیشه دستام میسوزه و وقتی همسرم میبینه میدونه تا تک تک اون نقاطو نبوسه خوب نمیشن😃😃😃

موهاتو هر روز یه مدل ببند

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

نه موی بلند دارم نه کمر باریک نه انواع لوسیون تازه هر کی میاد طرفم همچین میپرم بهش خودم کپ‌میکنم چه برسه به اون. بیچاره شوهرم خوب چیکار کنم ذات منم مردونه و تنده

خدایا خودت نجاتم بده 
اگه خدا نکرده حین آشپزی دستت سوخت یا برید هی پیشش بگو آخ دستم میسوزه و این حرفا من خودم موقع آشپزی ...

حالا من دستم‌میسوزه اول یه جیغ با صدای بلند ولی کوتاه بعدم مثل اسفند روی اتیش میپرم بالا پایین ایا به اندازه کافی دلبرم😂😂😂😂😂

والا من که با بی میلی و سردیم گند زدم به زندگی زناشوییم یعنی یه سال شوهرم نیاد سمتم باز هیچ حسی ندار ...

چجور میتونی ؟ من اگه رابطه نکنیم بعد ده روز تو خواب میشم😳

کارات منو یاد فیلم fifty shades of Gary انداخت

واااااای تا این حد؟  اون دیگه خیلی نابود بود فیلمش  

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)
کارات منو یاد فیلم fifty shades of Gary انداخت

ندیدم فیلمه رو😁😁😊😊

اما فقط سعی کردم خجالتو کنار بزارم

ینی کاری نمونده تو دلم که بگم خجالت کشیدم و نکردم😂😂😂

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
نه موی بلند دارم نه کمر باریک نه انواع لوسیون تازه هر کی میاد طرفم همچین میپرم بهش خودم کپ‌میکنم چه ...

همش باخواستنه خودته .دوستم صدو ده کیلو بود پارسال امسال هفتاده ! هیکل ساخته عروسک . باشگاه و رژیم . مو هم ک بزار بلند میشه دیگه سخت نیس