2821
2789
چه قیمتیه؟ میشه به بچه ۳ساله هم داد؟

نمیدونم عزیزم بخدا دختر من 5 ماهشه 

خیلییییی سخت گیر میاد 

چون سهمیه ایه

من سر دخترم خیلی عذاب کشیدم 

دکترش گفت اصلا شیرخشکشو عوض کنید 

پیدا نمی‌کنید 

ولی شوهرم طفلک اسیر شد 

هر قوطی  80 فک کنم 

اگه خواستی دنبالش بری کارت ملی بچت باید باشه به ما که بدون نسخه ندادن 

باید نسخه پزشک باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم بخدا دختر من 5 ماهشه  خیلییییی سخت گیر میاد  چون سهمیه ایه من سر دخترم خی ...

آهان ممنون.منم بچه هام دوقلو ۳۳هفته دنیا اومدن الان الحمدلله ۳ونیم سالشونه منم سختی فراووووون کشیوم وازین مشکلات زیاد داشتم.تادلت بخواد.  اصلا دوس ندارم گذشته ها برگرده.دوس ندارم یادم بیاد

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
آهان ممنون.منم بچه هام دوقلو ۳۳هفته دنیا اومدن الان الحمدلله ۳ونیم سالشونه منم سختی فراووووون کشیوم ...

ای جانم تنشون سالم باشه ایشاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شن 

آره والا منم همینطور از 8 هفته داستان داشتم تا بدنیا اومد 

ببین در حدی که هرروز تنم میلرزید از حرف این دکترا که نکنه.... 

خدا به همه خانوما بارداری و زایمان بی دردسر بده 

نمیدونم عزیزم بخدا دختر من 5 ماهشه  خیلییییی سخت گیر میاد  چون سهمیه ایه من سر دخترم خی ...

روغن رو ميگيد سهميه ايه يا شير خشك..اخه من روغن رو خيلي راحت گرفتم بدون نسخه و سهميه.. ولي چرن الرژي داره ترسيدم بدم

علائم بچتون چي بود از الرژي؟،؟ و اينكه بعد حجامت تا چه حد خوب شد؟چندماهگي حجامت كرديد؟؟و پيش كي؟؟؟؟

۵ساله و۹ساله هستن بچه هام .کوچیکی مرتب سرمامیخورد .بزرگی هم آبریزس چشم وبینی داشت دائما

روغن رو ميگيد سهميه ايه يا شير خشك..اخه من روغن رو خيلي راحت گرفتم بدون نسخه و سهميه.. ولي چرن الرژي ...

سلام عزیزم خوبی میشه درخاست دوستیمو قبول کنی سوال دارم ازت چون شرایط تو رو دارم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز