2777
2789
عنوان

عدم تفاهم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنها راهی که بتونی تصمیم درست بگیری اینه که بدونی روابط پدرمادرش باهم چطوریه!!!

و اینکه خودت و بخاطر هیچکس تغییر نده.بذار همین شکلی که هستی قبولت کنه.

و حتما کسی و انتخاب کن که هم زبون و هم فرهنگت باشه

باهاش ازدواج کنی بدجوری پشیمون میشی اون از الان داره با تومثل برده رفتار میکنه وای به روزی که خرش از پل بگذره

این آدم اصلا نرمال نیست زندگی رو به کامت تلخ میکنه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

مگه شما برده هستی یا عقل درست حسابی نداری که کسی دیگه باید واست تصمیم بگیره چکار کنی و کجا بری.. رک بهت میگم ازدواج با همچین ادمی یعنی بدبختی و افسردگی و اخرشم طلاق ..یکم واسه خودتون ارزش و احترام قائل باشید خانما

بی خیالش شو این حساسیتش خیلی غیر منطقیه و ربطی به مذهبی بودنم نداره  به نظرم بیماره منو همسرم مذهبی هستیم من کاملا بدون آرایش و حجابم کامله ولی من حتی مسافرتم رفتم بدون شوهرم البته با خواهرم رفتم اما بیرون رفتنمو خبرم نمیدم حتی مگر اینکه با خونه اومدنش تلاقی کنه که خبر میدم تا نگران نشه

بستگى ب خودت داره من ديدم زنايى ك اسم اين رفتار شوهرشونو ميزارن عشق و غيرتو خيليم راضين اما خب خيليا هم مثل من خيلى ديگه زور بزن ى پيامك بدن ك من رفتم فلان جا تازه همينشم برده دارى بدونن 😄 

این حرفا درسته یا غلط من تا حالا کسی بهم اینا رو نگفته

تقریبا شبیه حرف های شوهر منه ، مثلا میگه تنها نرو خرید خودم میبرمت ولی وقت نمی کنه یا حوصله شو نداره یا جایی که دوس داری بری خرید نمیبرتت،یکم سخته ،با اینکه من دختری نبودم که خیلی اهل تفریح باشم ولی الان احساس محدودیت می کنم ،من دوس ندارم این اخلاقشو

شما ازدواج کردید چی شده

بنظرم برای ازدواج بهتره ب کسی فکر کنید ک بهتون ازادی بده

هم ازادی اندیشه هم ازادی عمل

اینطور یک عمر همیشه دلتون میخاد ک خود خود واقعیتون ی روز باشین

مثلا اگر محجبه هستین اما اون اقا تاکید داره روی حجاب شما ی روزی ب این فکر میرسین ک انگار ب زور حجاب کردین در صورتی ک شاید خودتون واقعا حجاب دوس داتشه باشین اما چون حرفای اون اقا مد نظره زده میشین

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون

بچه ها با وجود اینکه دوسش داشتم از خیرش گذشتم ازدواج به این شکل بیفایدست ادم یک دفعه میزنه زیر همه چیز ازدواج خودش سخت هست به این شکل خیلی خیلی سخت میشه وبی دوام ما انسان هستیم برده وحیوان نیستیم