2777
2789
عنوان

قیافه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دارن سر چشام جنگ میکنن باهام اگه چشم پز دادن داره گاهی نصف عنوان مینویسم پشیمون میشم از بس که ب ...

باورت میشه به من میگن حتما عکس پخش شده رو برداشتی و گذاشتی

یکی دیگه میگه مگه ما بیکاریم بیایم عکس نگا کنیم 

اخه انگار مجبورشون کردیم خب با ما حال نمیکنن نیان تو تاپیکمون اینکارا چیه

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
باورت میشه به من میگن حتما عکس پخش شده رو برداشتی و گذاشتی یکی دیگه میگه مگه ما بیکاریم بیایم عکس ن ...

آون بی شخصیت بگو آمده تمام عقده هاش یر من خالی کرده حیف بلد نیستم مثل خودش بیشعور باشم 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
آون بی شخصیت بگو آمده تمام عقده هاش یر من خالی کرده حیف بلد نیستم مثل خودش بیشعور باشم 

منم نمیتونم مثل خیلیا دل بشکنم 

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
منم نمیتونم مثل خیلیا دل بشکنم 

بقران زبونم دو متر ها ولی اینکه کسی اذیت کنم تو مخم نمیره آنوقت معلوم نیست از چه طرقی دلش پر آمده سر من خالی میکنه من مجرد اگه عکس گذاشتم تو این شهر کوچیک پخش شد چه خاک تو سرم بریزم ابرو چندین چند ساله بابام چیکار کنم

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
اره واقعا من مستندی ازشون دیدم که موهاشونو میتراشن با مبلغ بالا به اروپا صادر میکنن

اره منم شنیدم اکثر این موهای طبیعی که برای اکستنشن میفروشن واسه هندیاست

بقران زبونم دو متر ها ولی اینکه کسی اذیت کنم تو مخم نمیره آنوقت معلوم نیست از چه طرقی دلش پر آمده سر ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم اینجا یه توهین هایی به ادم میشه اینا که چیزی نیست

خودتو ناراحت نکن عزیزم اینجا یه توهین هایی به ادم میشه اینا که چیزی نیست

کاش مادرشون یه زره شعور یاد بچشون میداد که بابا هم جنس خودته حتما باید یه مرد ببینی تا احترام بزاری آدم باشی 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
کاش مادرشون یه زره شعور یاد بچشون میداد که بابا هم جنس خودته حتما باید یه مرد ببینی تا احترام بزاری ...

حرص نخور عزیزم دیگه موهاتو صاف نکنیا موی فر و حالت دار خیلی قشنگتره اگه قدرشونو ندونی میام از سرت میکنمشون🤣🤣