زهرا0867 مدیر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 759 عنوان قیافه ام | مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 62 پست امروز با خواهرم رفتم کفش بخریم بعد داشتم کفش می پوشیدم پسر به آون یکی گفت دختر مانتو قرمز شبیه هندی هاست😐😐من قشنگ اعصابم خورد شد به خواهرم گفتم گفت خدایی شبیه هندیی هاییمن چشام به بابام رفته درشته درشته مگه هندی ها چشاشون درشته؟؟ یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎 1398/03/30 | 03:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانتوحید عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 333 فقط از چشمات عکس بگیر دعا کنید خدا برای دومین بار دامنو سبز کنه وبهم دختر بده عاشق اینم دختر مثل خودم داشته باشم
زهرا0867 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 759 الان پز دادی 😕😕😕 بقول دایم چشم گنده دیگه پز دادن داره یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
بانوتبسم عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3753 خدایی از این تاپیکا میزنید خودتون همون اول عکسو بذارید دیهچیه اخه با روح و روان ملت بازی میکنیدخو ما الان چ نظری بدیم؟چجوری بگیم هستی نیستی هان؟هان؟هان؟ حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
terita عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 2894 هندیا که خیلی خوشگلن نه عزیزم خوشگل نیستن. کل خوشگل های هند فقط اون چند تا بازیگرن که بیشترشون هم دو رگه هستن.
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22987 آشنا اینجا هست نمی تونم بزار زووود بردار خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 هندیا چشم ندارن فقط مو دارن😆😆 وای موهاشون فوق العادست واقعا اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
bbaharan عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 6608 فقط عکس😁 عزيزم ببخشيد عكس پروفايلت خودتى فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
زهرا0867 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 759 نه بابا عکس چیه من عکسمو گذاشتم چیا که بارم نکردن😐😔 پس منو دیگه میکشن یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
بانوتبسم عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3753 عزيزم ببخشيد عكس پروفايلت خودتى نه مائده محمدیه حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
زهرا0867 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 759 وای موهاشون فوق العادست واقعا ولی من صاف نیست مثل اونا حالت داره یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 وای موهاشون فوق العادست واقعا اره واقعامن مستندی ازشون دیدم که موهاشونو میتراشن با مبلغ بالا به اروپا صادر میکنن جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
مامانتوحید عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 333 ولی من صاف نیست مثل اونا حالت داره خوب پس هندی هستی دعا کنید خدا برای دومین بار دامنو سبز کنه وبهم دختر بده عاشق اینم دختر مثل خودم داشته باشم
علی_مامان عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 14243 اره واقعا من مستندی ازشون دیدم که موهاشونو میتراشن با مبلغ بالا به اروپا صادر میکنن خوشبحالشون
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 پس منو دیگه میکشن کاملا پشیمون شدم از کاری که کردم اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 نه مائده محمدیه نه نه آناهیتائه😂😂 جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"