2777
2789
ااسم رو میدونم شماره کارتشو زدم تو همراه بانک اسمشو بالا اورد

اسی اسمشوبگو شاید اشنا دراومد 😐😐

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مال من و که راحت پای تلفن به يه طلافروشی داده بود زنگ زده بود گفته بود اشتباه حساب کردم این خانوم ب ...

نمیدونم،قانوناً اجازه ندارن،حالا شایدم بشه.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
میخوام تهدیدش کنم بدونم تا چه حدی رابطه دارن بدونم الانم در ارتباطن  تا رامو بکشم برم از این ز ...

گوشی شوهرتو هک کن شوهرت نگفته از کجا پیداش کرده تو اینستا که پرن همه جا شماره کارت و تلفن گداشتن خداکنه بتونی پیداش کنی ببر بانک ببین بهت چی میگن 

گوشی شوهرتو هک کن شوهرت نگفته از کجا پیداش کرده تو اینستا که پرن همه جا شماره کارت و تلفن گداشتن خدا ...

هیچی توش نیست دفعه قبل مچشو گرفتم الان هیچی نداره فقط نرن افزار سروش قفله هک کردم چیزی نداشت 

هیچی توش نیست دفعه قبل مچشو گرفتم الان هیچی نداره فقط نرن افزار سروش قفله هک کردم چیزی نداشت 

خدا این مردا رو به راه راست هدایت کنه بگو اخه عوضی زن تو داری زندگی تو دتری چرا دنبال این خیابونیا میگردی اخه کمبود چیو داری 

وا ،شاید خب ،شوهرت پول قرض گرفته ،یا هرچیز دیگه ای، زود قضاوت نکن ،برو تو کانتکت،تلگرام و اینستا و ...

عزیرم توضیح دادم برج 9 مچشو گرفتم دوست شده بود باهاش یک میلیون هم پول داده بود بهش بعدش من قهر و ....گفت توبه میکنم و فلان 

عزیرم توضیح دادم برج 9 مچشو گرفتم دوست شده بود باهاش یک میلیون هم پول داده بود بهش بعدش من قهر و ... ...

یک میلیون رو چ حساب؟

شوهرت پولداره؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸