del_ara مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 عنوان چیکار کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست محمدم از ساعت 9 صب رفته سرکار قرار بود نهایتا 5 عصر برگردهتا الان هنوز برنگشته گوشیشم صب شار.ژ نداشت خاموش بودکارشم جوریه ک هر بار ی جاییهشماره کسیم ک همراهش باشه رو ندارمدارم دیوونه میشم ینی چی شده ؟؟؟؟ ): 1398/03/30 | 02:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 اصلا سابقه نداشته نکنه چیزیش شده باشه چ خاکی تو سرم کنم ): دارم دق میکنم دور از جون عزیزدلم چیزی نیس ایشالا ک خیره .استرس نداشته باش هرجا باشه پیداش میشه دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 دور از جون عزیزدلم چیزی نیس ایشالا ک خیره .استرس نداشته باش هرجا باشه پیداش میشه همیشه بم خبر میداد چون میدونه من خیلی حرص میخورم تورو خدا دعا کن دوستم خیلی میترسم ):
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 همیشه بم خبر میداد چون میدونه من خیلی حرص میخورم تورو خدا دعا کن دوستم خیلی میترسم ): نترس خوشگلم پیداش میشه خب خودت میگی ک گوشیش شار،ژ نداشت خاموش شد نتونسته خبر بده . دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 همیشه بم خبر میداد چون میدونه من خیلی حرص میخورم تورو خدا دعا کن دوستم خیلی میترسم ): چی شد گلم هنوز خبری نشده؟ دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅