2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست
اصلا سابقه نداشته نکنه چیزیش شده باشه چ خاکی تو سرم کنم ): دارم دق میکنم 

دور از جون عزیزدلم چیزی نیس ایشالا ک خیره .استرس نداشته باش هرجا باشه پیداش میشه

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
دور از جون عزیزدلم چیزی نیس ایشالا ک خیره .استرس نداشته باش هرجا باشه پیداش میشه

همیشه بم خبر میداد چون میدونه من خیلی حرص میخورم 

تورو خدا دعا کن دوستم خیلی میترسم ): 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه بم خبر میداد چون میدونه من خیلی حرص میخورم  تورو خدا دعا کن دوستم خیلی میترسم ):

نترس خوشگلم پیداش میشه خب خودت میگی ک گوشیش شار،ژ نداشت خاموش شد نتونسته خبر بده .

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
همیشه بم خبر میداد چون میدونه من خیلی حرص میخورم  تورو خدا دعا کن دوستم خیلی میترسم ):

چی شد گلم هنوز خبری نشده؟