2777
2789
عنوان

حرفای بودار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 114 پست

رو زندگیت سایه خیانت ننداز با این فکرت 

این اتفاقیه ک احتمال داره اصلا نیافته

زندگیمون با ترس عجین 

ترس واکنشیه ک باعث پیشگیری میشه ی آلارم مهمه

استراتژی شما واسه پیشگیری از خیانت دیدن چیه؟

چک کردن گوشی بدترین روش ممکنه

چه اشکالی داره معاشرت کنه ? خیلی حساسی دیگه عزیزم 

من خودم به نامزدم میگم با مراجعه کننده هات بیشتر حرف بزن بذار احساس راحتی کنن 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من نخونده میگم این احساس تو حاملگی برای هممممه پیش میاد

اصلا ناراحت نباش و به همسرت شک نکن

چون اون بچه تو شکمت گناه داره

استرس تو عصبانیتت ناراحتیت بهش منتقل میشه

بدرک ک تیپت بد شده کور شه هرکی نتونه قشنگیای ی مادر باردار رو ببینه

عزیزم وقتی تصمیم ب مادر شدن گرفتی دیگه قید خیلی چیزا رو باید بزنی این خودش ی جور از خود گذشتگی مادرانه ست که نه ماه وجودت رو ب فرزندت قرض میدی پس نگو زشت شدم

شوهرتم اینقدر دوستت داشته ک باهات ازدواج کرده و بچه داره ازت

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

اصن چ معنی میده باهاشون حرف بزنه خو😑😑😑چ معنی میده واقعا؟میاد مییگه خانم فلانی دوتا دختر داره میگم ازکجا میدونی میگه خودش گفته همش از حرفاش میفهمم با مشتری هاش خیلی گرم میگیره و باهاشون حرف میزنه من خیلی ناراحتم چیکاررررر کنم؟

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

افکار منفیو دور کن از خودت.بارداری خوب باش.بارداریم زیبایی خودشو داره.چاقی داره ورم داره اما واسه همه هست..خودتو نباز و فکرای الکی نکن که بدتر به سر ادم‌میاد.یکم خودتو جمع و جور کن آرایشی کن لباس قشنگ بپوش حاملگیم چیزای خوب داره 

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

هرچی بیشتر گیر بدی بهش بدتر میشه 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
عزیزم من نخونده میگم این احساس تو حاملگی برای هممممه پیش میاد اصلا ناراحت نباش و به همسرت شک نکن چ ...

خوب اصلا حاملگی و زشتیه من ب کناررررر ب نظرت اشکال نداره با مشتری هاش حرف میزنه؟خوشش میاد مم برم تو مغازه با مردا حرف بزتم؟یا ممکن نیس رابطه عاطفی بینشون پیش بیاد؟

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
اشتباه میکنی به همسرت میگی با مشتریات  صحبت نکن،  اینجوری بدتر حساسش میکنی،    س ...

خوب ینی بنظرت بشینه باهمشون ببخشیدا لاس بزنه😭😭😭اونم تو مغازع یه بابای من.اونوقت من تو خونه بچشو تو شکمم نگه دارم و هر روز افسرده تر از قبل شم؟۸

خوب نزار انقد چاق شی واسه خودت  ضرر داره یکم مواظب باش درسته بارداری بازم یه چیزایی رو میتونی ر ...

چاق نشدم ورم کردم اگ چاق بودم ک غصه نمیخوردم دماغم شده اندازه خرطوم فیل چاقی راه حل داره اما ورم هرکار کردم درست نشد

اصن چ معنی میده باهاشون حرف بزنه خو😑😑😑چ معنی میده واقعا؟میاد مییگه خانم فلانی دوتا دختر داره میگم ...

عزیزم جای من باشی چ میکنی

من و کسی که قراره ازدواج کنیم

جفت مون اتلیه کار میکنیم

خیلی وقتا من باهاش نیستم 

شغل ما اساسش بر پایه بگو بخنده

همکارا چ اقا چ خانوم خیلی باهم راحتیم 

پس سخت نگیر

من دااااغوووون بودم از بس شکاک بودم میترسیدم زندگیم از دستم بره شوهرم بیرون بود همش تو فکر بودم

یه بنده خدایی که کارش خیلی درسته یه بار بهم گفت شوهرت که میره بیرون بگو فی امانتک یاعلی یعنی در امانت توست یاعلی اونام هیچ وقت خیانت در امانت نمیکنن 

من مذهبی نیستم ولی اننننننقدر دلم با این جمله گرم میشه که اصلا اینو میگم و فکر و خیال ولم میکنه 

صبح به صبح زندگیم و میسپرم دستش و میگم فی امانتک یاعلی

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
خوب ینی بنظرت بشینه باهمشون ببخشیدا لاس بزنه😭😭😭اونم تو مغازع یه بابای من.اونوقت من تو خونه بچشو ت ...

منظور من این نبود،  نمیدونم ارتباطش و صحبتش در چه حده،    کلی گفتم اگه چیزی ازش  ندیدی، پس بهتره  انقد حساس نشی.

دوستان پیج پرفسور کرمی رو فالو کنید حقایق غذایی کشورمون روشن بشه واستون

اگه سلامتی واستون مهمه اوضاع غذایی کشور خیلی خرابه

بخدا سودی واسه من نداره فقط یخورده تحقیق کنید 

نه_به_تراریخته#  

https://instagram.com/professor_ali_karami?igshid=1n8wb3oxb8glv

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
خوب اصلا حاملگی و زشتیه من ب کناررررر ب نظرت اشکال نداره با مشتری هاش حرف میزنه؟خوشش میاد مم برم تو ...

عزیزم اگر واقعا ب دوست داشتن شوهرت اعتماد داری و این فکرا بعضی موقعا میزنه ب سرت خواهشا پروبالشون نده فقط خودت اذیت میشی

وقتی میاد ازشون برات تعریف میکنه یعنی پنهونی ازت نداره اینو مطمئن باش اگر پنهونکی کاری انجام میداد سر سوزنی هم نمیومد بهت بگهمردا حواسشون جمعه

بنظر من هیچوقت هیچوقت مردا رو از کاری منع نکن مثلا اگر اومد بهت گفت خانم فلانی گفت فلان دعوا راه ننداز ک چرا حرف میزنی و غیره بخند بگو ا چ جالب دیگه چی گفت اینجوری هرچی بشه میاد بهت میگه اما عکس العمل ک نشون بدی میشه پنهونی و خودت میدونی تو پنهون کاری چی ممکنه پیش بیاد

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤