2777
2789
عنوان

جهیزیه ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مجردم ولی جهاز زیاد نمیخوام فقط چند تیکه باکیفیت و گرون و طلا میخوام ازالان همش ب مامانم و بابام ...

عزیزدل الزاما گرون بودن نشونه کیفیت نیست، من همیشه میگفتم چندتا تیکه خوب میگیرم و ریزه پاش خرید نمیکنم ولی وقتی وارد عمل میشی می بینی واقعا نود درصد ریزه پاش ها لازمه... اونوقت هی سعی میکنی خوبشو بخری و یهو می بینی کلی هزینه جهیزیه ت شد...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
خب تا الان یبارم نشده دلم بگیره ظرفا رو بذارم تو ماشین احساس میکنم خیلی چندشه مامانم خودش میذاره هم ...

اتفاقا خیلی تمیزه چون حرارت آبش خیلی بالاست و از اینکه با دست بشوری خیلی آب کمتری مصرف میکنه

حالا بازم نظر خودت مهمه

دستمو ول نکن🤲🏻
اتفاقا خیلی تمیزه چون حرارت آبش خیلی بالاست و از اینکه با دست بشوری خیلی آب کمتری مصرف میکنه ح ...

از اونجایی که پنج شیش تا بشقاب بیشتر نمیبرم ظرفشویی نمیصرفه  

من جاری اولیم پاگشام کرد بنده خدا ماشین ظرفشویی نداشت جاری دومم دوماه بود عروسی کرده بود گف من پاگشا کنم همه ظرفارو با ماشین ظرفشویی میشورم فلان میکنم انقدر تو سرش زد ک خدامیدونه وقتی هم پاگشام کرد گف بیا خسته نشدیم همرو گذاشتم تو ماشین راحت چیه دوساعت باید بشوری .مامانم میگه نمیخاد بخری گفتم نخرم پس فردا تیکه بندازه بهم