2777
2789
۷۶ 😐😐😐😐البته ۹۰ بودم ها چندسال پیش.  پارسال اینموقع ۶۹😐😐😐

اووووووف گوشتالوى كى بودى تو😂😂

من ٦٨ وزنم١٧٦ قدم

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرداد عروسبمونه شوهرم میگه بریم پیش مادر شوهرم زندگی کنیم واحدبالایشون، خونشون یه شهردیگس ۴۵دیقه راه ...

حالا ی مدتی برو پیششون تا وضعتون بهتر بشه،۴۵دیقه هم زیاد طولانی نیس گلم سخت نگیر اینجور خودت اذیت میشی

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
عاشقشم

متاسفانه منم عاشقشم وزنم خیلی بالا رفته الان رژیمم امشب مهمونی بودم جلو خودمو گرفتم نخوردم الان سرم در میکنه😖شیرینیه همش جلو چشمامه😢

این نیز بگذرد...                                   
وای چاقی و رژیم خر است اسباب کشی هم خر است تموم شدن قرارداد اجاره هم خر است😭سرم درد میکنه اعصاب ندا ...

خدا بزرگه گلم غصه نخور

نخور دختر مگه دشمن خودتی پاشو برو یکم شیر گرم کن بخور دیگه حوس شیرینی نمیکنی 

اى خواهر كار از اين چيزا گذشته ادم ديابتى مثل زن حاملس مگه ميشه ب زن حامله گفت نخور😂😂😂

شير هم دارم ميخورم جات خالى شير و كلمپه و شكلات دارم ميخورم😁😁😁

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
اى خواهر كار از اين چيزا گذشته ادم ديابتى مثل زن حاملس مگه ميشه ب زن حامله گفت نخور😂😂😂 شير ...

تو ب فردا نمیکشی😂😂😂😂مرگ طبیعی😜

😂😂😂😂باچه حلالت

لااقل يه دور از جون ميگفتى😕

حسود_پلاستیکی#  

😂😂😂😂