2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم عکس اشپزخونه من .تازه زدیم اپن نذاشتم به نظرتون بدنشده

مبارکت باشه عزیزم خیلی شیک وقشنگ شده ان شاالله به دل خوش

به نظرم میرنهارخوری روبذار وسط ورودی آشپزخونه که ازدوسمتش بتونی رفت وآمدکنی اگرهم کاری توآشپزخونه داشتی که نمیخوای مهمون هاببینن پشت میزت انجام بده مثل کشیدن غذا برای مهمون واین کارا

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
چرا عزیزم؟

کوسن های گل گلی از مد افتادن در ضمن اگه مبل ها یکرنگ باشن قشنگتره یا اینکه مبل تکی رنگش متفاوت باشه فقط. . بگذریم که من از مبل بنفش خوشم نمیاد  به هر حال سلیقه اس

خدایا بغلم کن❤
اینم خونه من شب اولی که اسباب کشی کردیم خیلی کوچیکه ولی  توش ارامش دارم چون برا خودمه از مستاجر ...

جمع وجوره قشنگه .اتاق خواب داره یانه؟چندمتریه خونت

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

سلام.منم بذارم؟هستید نظر بدید؟

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

وای خیلی خونت خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
سلام.منم بذارم؟هستید نظر بدید؟

بذار

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.