2777
2789
منکه چشمم اب نمیخوره ک خونه دارشیم بااین اوضاع کارگری  هرچی درمیاریم چیزی نمی مونه ک بخاد پس ان ...

چرا نشه جذب کن از الان برای خونه آینده ت خرید کن شده یه مگنت یخچال باشه نیت کن برای خونه ت من اینجوری جذب کردم ،تو دفتر شکرگزاری کن هرروز بنویس بابت چیزایی که داری و میخوای برسی

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
وایوخوشبحالت ترخدا دعا کن ماهم خونه دارشیم من خونه مادر شوهرم میشینم میگم سی متر خونه باشه اما ارامش ...

ص۲۷ حرفامو بخون عزیز

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز برا رزق و روزی سرچ کن یکسری ذکر دعا سوره عالیه، برا برکت مال، ثروت سرچ کن مثلا مداومت کن هروز ...

واقعا اثرداره؟؟

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
چرا نشه جذب کن از الان برای خونه آینده ت خرید کن شده یه مگنت یخچال باشه نیت کن برای خونه ت من اینجور ...

واقعا  جدی میگی 🙄

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
دوستان هستید منم عکس خونم رو بذارم نظر بدید؟؟؟

بچه ها خودم تاپیک زدم و گذاشتم.لطفا بیایید اونجا نظر بدید.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
واقعا  جدی میگی 🙄

بله عزیزم ولی باید با تمام وجودت شکر گزاری کنی و باور داشته باشی ان شاالله به تمام آرزوهات برسی سرت سلامت باشه دوستم

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

عکس خونمو بذارم نظر بدین ؟؟

متنفـرم از آدم های که همیشه در حال نظـر دادن هستـن حتی بدون اینکه نظـرشون رو پرسیده باشـی تو تمـام مسائل شخصـی آدم سـرک میکشـن و تـِز میدن هر کـس سلیقـه خاص خـودش رو داره اگه از نظر شمـا زشتـه سلیقه و نظرتون رو برای خودتون نگهدارین متنفـرم از آدم های که از خصـوصی ترین مسائل زندگی آدم سوال میپرسـن متنفـرم از آدم های بدذات که اگه به نفعشون باشـی بهت خوبـی میکنن و اگه براشون نفع نداشته باشـی بدترین بدی هارو در حقت میکنن و اگه باهاشون مثل خودشون رفتار کنی تازه ناراحت هم میشن ولی من این رو تو زندگیم یاد گرفتم با هرکس اندازه لیاقتش رفتار میکنم من کینه ای نیستـم اما آلزایمر هم ندارم حتی کوچیکترین حـرف ها توی ذهنم مونده اگه لطفی در حق این مدل آدم ها بکنم معنیش این نیست بخشیدم یا فراموش کـردم از ته قلبم از وجودشون متنفـرم فقط شاید اون لحظه مجبور بودم لطفی کنم خیلی وقتا در جواب این همه فضولی و سوال فقط لبخند میزنم و تو ذهنم فکر میکنم آیا این چیزها به تو ربطی داره ...
اینم خونه من شب اولی که اسباب کشی کردیم خیلی کوچیکه ولی  توش ارامش دارم چون برا خودمه از مستاجر ...

ای جانم میگن ۲۰ متر خونه داشته باشه ولی واسه خودت باشه واقعا اون آرامش و آدم حس میکنه 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️