2777
2789

روتختیت کپ روتختیه منه رو بالشیاتو حواست باشه کثیف بشه دیگه رنگشون نمیره حیف میشن😔

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان راجب خونه منک نظر بدین صفحه اول

چیدمانتو عوض کن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
باش

مرسی

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
بچه ها مننون از نظر لطف همه ببخشید دونه دونه ریپلای نکردم🌹🌹🌹 فقط من هفده ساله عروسی کردم تا ...

من ندیدم😐

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
خداروشکر خونه دارم بچه ندارم واسه بچه دار شدن دعا دارید؟

چرا

# جهت بچه دار شدن

🔰هر زنی که اولاد دار نشود این 👇🏼از جملـه مجربات است.

✅ چون از حیض پاک شود باید خود را اول شست شوی نماید و این ایات را نوشتـه بشوید و در وقت مقاربت زن و شوهر هر دو بیاشامند ان شاء اللـه آبستن شود

💥بسم اللـه الرحمن الرحیم💥

📖بخشی از آیـه ۱۸۹ سورہ اعراف:

💥فلَمَّا تَغَشَّاهَا حَمَلَتْ حَمْلًا خَفِيفًا فَمَرَّتْ بِهِ فَلَمَّا أَثْقَلَتْ دَعَوَا اللَّهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ آتَيْتَنَا صَالِحًا لَنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ💥

📚اسرار المقاصد صفحه ۱۸۷

چهل شب
شبی یک باراستغفارهفتادبندی حضرت علی (‌ع)
🌹🌹🌹🌹
نذرسی هزاراستغفار🌺استغفرالله ربی واتوب الیه🌺روزی٧٥٠مرتبه بمدت چهل روز
✅✅✅✅
سوره ی مریم چهل روزروزی یک مرتبه بخونید
🌹🌹🌹🌹
چهل روززیارت عاشوراباصدلعن وسلام ب نیت حضرت علی اصغر(‌ع)بخونید.
💯💯💯💯💯
١٤٠مرتبه سوره ی مومنون نذرکنیدوبخونید
اين براي باردارشدن هستش. التماس دعاعزیز

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس