2777
2789
قربونت برم اگه رامک بود صدای منو داشتید از کالیفرنیا😂😂

میشه از آشپزخونه هم بزاری

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینم خونه من شب اولی که اسباب کشی کردیم خیلی کوچیکه ولی  توش ارامش دارم چون برا خودمه از مستاجر ...

وای نمی‌دونم چرا خونت رو دیدم حس خوبی بهم داد😍

انگار یه گرمای شیرینی توشه که حسش کردم🌹

💙صدا کن مرا... 
عروسی من هفته پیش بود دوس دارم عکس خونم ک جهازمو چیدم بذارم😎ولی خب ی تاپیک جدا شاید بزنم بذارم

اسم منو یادت بمونه تگم کنیا😍😀😀😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

دوستان پرده های خونم قهکگوهای سوختست .فرشمم کرم و ابی کمرنگ  خیلی کم داره..میخام مبل و میز ناهارخوری توسی روشن بخرم   خوب میشه به نظرتون.عاشقه رنگ توسیم ولیخاهرم میگه کرم بگیر😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

من کابینتام نصفه اس

غذاخوری و آینه کنسول ندارم

اتاقامم پرده نداره هنوز.همونطوریه

پذیراییم دوتا فرشه بقیه جاهاش خالیه😞😞

لوستر اینا هم ندارم

همینو دارم

اما خونه رو تازه ساختیم ماله خودمونه.

دعا کنید منم خونه دار شم😍😍😍😍

ایشالله  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔