2777
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای  اخه اینجوری هم‌یه چیز اضافیه انگار ببخشید وصله بهتون

اخه این چه دردیه😣😣😣😣😣ی بار اینقد خونریزی داشتم که شوهرم پد اورد برام😢😢😢بدبختی روم نمیشه برم دکتر😔😔😔😔

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
عزیزم علاعمش چیه مال شما منم دارم😢

دردو خونریزی موقع دفع😣😣😣

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
اخه این چه دردیه😣😣😣😣😣ی بار اینقد خونریزی داشتم که شوهرم پد اورد برام😢😢😢بدبختی روم نمیشه برم ...

منم‌روم‌نمیشت برم 

من‌ اوایل دردش زیاد بود خونریزی هم‌‌بود ولی کم‌

الان وقتی دچار ییوست خیلی شدید میشم دردش زیاده 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
عزیزم یه توده اضافه گوشتی دهانه مقعد  همراه با درد و خونریزی و‌سوزش

من صبحا خیلی پشتم درد میاد و نمیتونم بشینم و گاهی دچاریبوست میشم و یکم ازرودم انگار ورم داره ب بیرون و داخلشم مثل ی خط انگارزخمیه.خیلی بده😢

من صبحا خیلی پشتم درد میاد و نمیتونم بشینم و گاهی دچاریبوست میشم و یکم ازرودم انگار ورم داره ب بیرون ...

من که هیچ‌دکتری‌نرفتم‌تا ب الان 

ولی نمیشه پشت گوش انداخت 

باید رفت 

اگه اشتباه نکنم میگن که روده قلب دوم انسانه یا همچین چیزی 

نقش روده تو‌سلامنی‌بدن خیلی مهمه که ما متاسفانه نادیده میگیریم‌

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷