طها مدیر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 عنوان بزرگی بطن مغز جنین | مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 35 پست هرکی تجربه داره بیاد با کسی رو میشناسید این مشکل و داشته باشه بیاید دلگرمی بدید خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.. 1398/03/29 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 سایز ۱۱ ممکنه بچه هیدروسفالی باشه. سایز ۱۱خطر ناکه یعنی؟؟؟؟شما قبلا هیچ مشکلی نداشتید؟؟؟الان باید چه کار کنید؟؟؟ وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
efjh عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 317 سایز ۱۱خطر ناکه یعنی؟؟؟؟شما قبلا هیچ مشکلی نداشتید؟؟؟الان باید چه کار کنید؟؟؟ ۱۰تا۱۲ میگن خفیف هست...من نه هیچ مشکلی نداشتم.تازه هفته۳۱فهمیدم...هیچی إم آر آی انجام بدم ببینم واقعاً عددش چنده؟!سونو هم انجام بدم هفته آینده.إن شاء الله ک اومده پایین
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 ۱۰تا۱۲ میگن خفیف هست...من نه هیچ مشکلی نداشتم.تازه هفته۳۱فهمیدم...هیچی إم آر آی انجام بدم ببینم واقع ... یعنی اگه همین اندازه بمونه بازم خطر داره وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
efjh عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 317 یعنی اگه همین اندازه بمونه بازم خطر داره میگن اگه ثابت بمونه یا کم بشه خطرناک نیست
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 میگن اگه ثابت بمونه یا کم بشه خطرناک نیست من ۲۹هفته ام ار ای دادم.که توش این بود.الان ۳۰هفته ام.۱۹هفته اکو قلب جنین رفتم.دکتر مغز گفت ۹۹درصد سالمه دکتر جنین شناس گفت ۹۰درصد وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
efjh عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 317 من ۲۹هفته ام ار ای دادم.که توش این بود.الان ۳۰هفته ام.۱۹هفته اکو قلب جنین رفتم.دکتر مغز گفت ۹۹درصد س ... منم۱۹هفته اکو قلب انجام دادم اما بهم گفتن دوباره انجام بدمپریناتولوژیست ب من گفت۹۸درصد بچه ت سالمه.چون تو هفته های بالا خودشو نشون داده😊😊😊
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 منم۱۹هفته اکو قلب انجام دادم اما بهم گفتن دوباره انجام بدم پریناتولوژیست ب من گفت۹۸درصد بچه ت سالمه ... انشا الله وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 منم۱۹هفته اکو قلب انجام دادم اما بهم گفتن دوباره انجام بدم پریناتولوژیست ب من گفت۹۸درصد بچه ت سالمه ... کجا هستی وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
parisan_kn عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 کجا هستی سلام عزيزم من بطن سر جنينم زياده شما ني نيتون چي شد؟ 🐣
parisan_kn عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 انشا الله عزيزم شما ني نيتون چي شد؟؟من بطن سر جنين ١١ يكيش ١٠ هست 🐣
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 عزيزم شما ني نيتون چي شد؟؟ من بطن سر جنين ١١ يكيش ١٠ هست عزیزم اینا همش توی رونده رشده.خدا را شکر صحیح و سالم .بی دلیل به خودت استرس نده،اینو دکتر اعصاب بهم گفت اون موقع وی من باور نکردم وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
parisan_kn عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 عزیزم اینا همش توی رونده رشده.خدا را شکر صحیح و سالم .بی دلیل به خودت استرس نده،اینو دکتر اعصاب بهم ... خداروشكر عزيزماره منم بهم ميگن خوب ميشه ولي باز ترس دارم الان هفته ٢٦ هستمهفته ٢٩ سونو دارم 🐣
مایا100 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1418 عزيزم شما ني نيتون چي شد؟؟ من بطن سر جنين ١١ يكيش ١٠ هست عزیزم نظر دکترتون چیه؟
tara8788 عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 17 اره شیرازم.توی ام ار ای اینو بهم گفتن .من جنینم کیست کرویید داشت برای کیست رفتم ام ار ای اون رفته بو ... سلام میشه بگید نی نی تون چی شد؟الان سالمه؟
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 سلام میشه بگید نی نی تون چی شد؟ الان سالمه؟ Are shokre khoda......ina toye ravande roshde وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر