2777
2789
باحاش بشین پای مذاکره...ببین چی میخواد

چی میخاد؟من ک میدونم اخه چی میخاد.ی برده ب قفل و زنجیر بسته ک غیر چشم چیز دیگ ای از دهنش نیاد بیرون خدایی نکرده نگه ی کوفتی میخام یا ی مرگی برام انجام بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ش همینه ک گفتم حالا میخای بدونی چ کرده اینه ک بهش گفتم مارو ببر خونه خالم میتونه ولی میگه ن اصلا ...

با اين همه كينه و نفرتي كه داري ميخواي ادامه بدي؟! 

وقتي دوسش نداري ....

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
الام مردم خوب و غیور میان میگن فقطططططط     طلاققق

نه طلاق نگیره بشینه تا  موهاش رنگ دندوشاش بشه اینجوری میشه زن بساز و خوب 😊🙂😇

تنها یکی خواهد ماند، که از من قوی تر است                  و تو را از او گریزی نیست ؛ از دیر باز می شناسمش نامش تنهایی است .....
من نمیدونم این آقایون کی میخوان بفهمن که اگه میخوان طعم شیرین زندگی رو بچشن باید با زنشون مثل ملکه ه ...

خانوما هم بايد ملكه وار رفتار كنن و با همسرشون مثل پادشاه  

نه مثل سنبل خان 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

استارترجان ببخش یه سوال داشتم از خانوما   قرص اورژانسی اثرش حتمی هست؟؟؟من سه روزه خوردم هنوز پریود نشدم میترسم اثر نکنه تروخدا کممممممممممک

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
از کجا میدونستم خواهر کف دستمو ک بو نکردم مثه فرشته ها خودشو نشون میداد نکبت کلک باز

اره منم همینطور خوشبختت میکنم از دهنش نمیفتاد الان بهش میگم یه پفک میخوام میگه چه بچه ای و میزنه تو رونق اخرش برام نمیخره وضع مالیشم خ خوبه یه هزاری تا حالا بهم نداده

استارترجان ببخش یه سوال داشتم از خانوما   قرص اورژانسی اثرش حتمی هست؟؟؟من سه روزه خوردم هنوز پر ...

قبل ۷۲ ساعت باید بخوری،ممکنه تا دو هفته هم عقب بیفته...

"تو"تنها دعای قشنگ منی،مبادا کسی از خدا ،بی خبر برای خودش آرزویت کند.