2777
2789

یه شبه میخوایم بریم تهران که بریم از اونور شهریار یکی از شهرستانهای تهران چون جاریم خواهرش فوت شده 

و قراره بریم

حالا بنظرتون من باید به خانواده شوهرم تعارف کنم بریم یه شب خونه برادر یا خواهرم تهران سر راه بریم و بعد بریم دو ساعت تا شهریار راه هست یا نه ؟ 

یا یکسره بریم شهریار؟

اخه جاری دیگم زنگ زد که مثلا هماهنگ کنه بریم حس میکنم منتظر بود من تعارف کنم بهشون هر چند شوهرش اصلا حساسه و جایی نمیره

نظرم این بود یه شب بریم هتل المپیک بمونیم و مزاحم کسی نشیم اخه ۵ نفریم کلا

شهر خودمونم تا شهریار ۶ ساعت فاصله داره

داری میای شهر ما😍

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم شاید اصلا برادرت اینا راضی نباشن

میدونی ک تعارف اومد نیومد داره...اگه تعارف رو تو هوا زدن و مجبور به رفتن شدی و برادرت اینا راضی نبودن و دلخور شن چی

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
اخه خونشونم کوچیکه ۶۰ متر و اینها ادم‌ نمیتونه تعارف بکنه

راستش تعارف کنی خوبه 

اما خوب زنداداشت با اون ها نسبت دوری داره 

شاید خوشش نیاد فامیل شوهرت ببری 

میتونی یه جا مستقر شی 

بعد خودت و شوهرت فقط برید سر بزنید 

در حد چای و میوه 

نه شام 

یا حتی شام اگه تعارف کرد 

چون تو و شوهرت فرق دارید با خانوادش که دورن

یا ابالفضل العباس علمدار