2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 24 پست

[QUOTE=94228890]عزیزم خیلی قشنگ و خوب بود مطلبت 

😘

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای امضات 😍😍😍

قربونت😘

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
این کجاش علاقه مطهری ب دو همسری نشون میده

کاملا برعکس 

تاکیدشون روی وفاداری و تک همسری هست

من یه برادر شوهرام دو تا زن داره و دو تا جاری از یه برادر شوهر دارم. همه جاهم باهمن خونه ماهم باهم م ...

نفهمیدم چی شدد🤔الان یعنی دو تا خانواده رو توضیح دادی؟؟یا این جادی ها همون خانمای برادر شوهرت هستن؟؟گیج شدم خخخخ

اینکه یه مرد چند تااا همسر داشته باشه تو اسلام مشکلی نیست دیگه دستور قرانه که ایرااد نداره دیگه این سلیقه است یکی دوست دااره زن دوم یا سوم یا چندم میشه یاا شرایطش ایجاب میکنه وچاره ای ندااره اگه مرد بتونه بین همسرااش عادلانه رقتار کنع جنسی ومالی تامین کنه چه ایراادی داره اخه