2777
2789
عنوان

کسی میدونه که...

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 33 پست

دووووور از جون شوهر شما چند روز پیش یکی از اشناهای ما قلبش درد میگیره میره دکتر میگن معدته و قرص معده بهش میدنو میفرستنش خونه 

بعد دوروز بنده خدا سکته قلبی کرد بردنش بیمارستان الان تقریبا دو هفته اس بیمارستانه و باید فنر بندازن رگای قلبش واشه 

بازم میگم دور از جون همسر شما 

امااا واسه احتیاط هم که شده یه دکتر متخصص برید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نوار قلب و امپول و سرم معده ريه رو تشخيص داد معلومه پزشك عمومي بوده كه همه رو مثلا چك كرده

متخصص قلب و متخصص گوارش برين انشالله كه چيزي نيست همون معده است 

اگه خداي نكرده مشكلي پيش بياد ديگه نميشه كاري كرد

نه چیز سنگین بلند نکرده  دیشب گوجه سبز خورده نشسته میگه ممکنه از اون باشه معدم درد بگیره بزنه ...

فقط اگه تنگی نفس هم داره پرانول نخوره 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
نه چیز سنگین بلند نکرده  دیشب گوجه سبز خورده نشسته میگه ممکنه از اون باشه معدم درد بگیره بزنه ...

معده رو که تا ازمایش نده نمیشه فهمید.دکتر از رو چی گفته معده نیست؟؟؟اره درد معده ک باشه ادم فکر میکنه قلبشه..

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

اگ مطمئنید از قلبش نیست احتمال اینک تیکه ای از غذا سر معده اش مونده باشه خیلیه من هم اینجور شدم ولی دکتر قلب خوب ببریدش مزارید تا مطمئن نیس الکی سرم و امپول بزنه امروزم برید نگه ندارید واسه فردا

اگ فردا صبحم خوب نشد.روغن میزنی وسط سینه اش درست اول معده خوب با دستت از سمت بالا خیلی محکم ماساژ میدی ب سمت پایین انگار ک چیزیو هول میدی چندبار اینکار تکرار میکنی بعد دستمال میندازی روش و قوری ک داغه برمیداری میزاری رو معده اش دوباره برمیداری ماساژ میدی اگ از معده باشه و غذا مونده باشه حل میشه اینطور