2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضامن بازنشسته ام قبول ميكننا  پدرت مادرت شاغل نيستن؟

یه ضامنم پدرمه و دیگه ضامن نداریم.... دقیقش رو میرم از بانک میپرسم که چطوریه...فعلا مهمتر اینه که کدوم بانک زودتر میده وامو

یعنی چی اخه , من امروز ظهر تعیین شعبه شد و بانک ملی ثبتنام کردم و فردا میخوام برم بانک ک 

سیستم شون فعلا قطه عزیزم... فعلا نمیتونن وام ازدواج پرداخت کنن... زمان این که کی سیستمشون درست بشه مشخص نیست 

سیستم شون فعلا قطه عزیزم... فعلا نمیتونن وام ازدواج پرداخت کنن... زمان این که کی سیستمشون درست بشه م ...

وای خدا چراایتقدر بدشانسی میارم من.اخه  .پس اگر سیستمشون قطعه چرا تعیین شعبه میکنن.و تایید میکنن خداکنه فردا درست شده باشه

تیکر عروسیمه

سلام خانومای گل

منم تازه وام ازدواجم رو گرفتم از بانک ملی

البته من پارسال ثبت نام کرده بودم و همه کارام انجام شده بود که زمزمه های وام 30 ملیونی اومد کارمند بانک هم بهم گفت نگه دار 30 تومن بگیر 

ما هم صبر کردیم

ولی اینور سال از 10 خراد که ضامنم رفته بود و همه مدارکم آماده شده بود تازه دیروز واممون رو پرداخت کردن

کارمند بانک میگفت سیستم همه بانکها قطع هستش و این قطع بودن از بانک مرکزی هستش و از 18 خرداد هیچ بانکی وام نداده مثل اینکه مشکلشون سراسری بوده

من از بانک ملی راحت وام گرفتم

من مدیر مالی شرکتم و شرکتمون با بانک ملی کار میکنه

مدیرعاملمون ضامن شد با یکی از همکارامون ( البته رسمی دانشگاه شاهد بود ها )

ان شاالله شما هم زودی وامتون رو میگیرین

التماااااسس دعااااااا
سلام خانومای گل منم تازه وام ازدواجم رو گرفتم از بانک ملی البته من پارسال ثبت نام کرده بودم و همه ...

عزیزم یعنی یک ماه طول کشید ? من الان تازه میخوام اقدام کنم.ی ماهه میدن وامو ? 😭

تیکر عروسیمه